منظور از مبانی نظری پایان نامه و پروپوزال، تئوریها، نظریه ها و مدلهای علمی است که پژوهشگر به عنوان سنگ بنای پژوهش خود انتخاب می نماید تا بدین طریق بتواند نتایج پژوهش خود را در راستای آزمون نظریه یا مدل مورد نظر تبیین نماید.
نوشتن فصل دوم پایان نامه (مبانی نظری و پیشینه پژوهش) کاری بسیار طاقت فرسا و زمان بر است. اما می توان با استفاده از مطالعات انجام شده قبلی و گزینش مباحث از میان آنها، به صورت قانونی در زمان و هزینه صرفه جویی نمود.
پس از پرداخت موفق می توانید فایل ورد مبانی نظری موردنظر خود را سریعا دانلود نموده و اقدام به نگارش فصل دوم پایان نامه خود فرمایید.
دانلود مبانی نظری کاربرد داده کاوی در مدیریت ارتباط با مشتری
تعداد صفحه: 31
نوع فایل: ورد (قابل ویرایش)
منابع: دارد
تعداد منابع: 62
همین الان دانلود فرمایید
قیمت: فقط 19000 تومان

مقدمه
سابقه تجارت الکترونيک در ايران به اندکتر از دو دهه مي رسد.با گسترش خدمات الکترونيک در سيستم بانکداري، مرکزهای داده اي تجارتی نيز توسعه پيدا کردند. داده کاوي در صنعت تجارت الکترونیک از چند سال قبل باتشکيل کارگاه هايي به صورت محدود درمرحله شناخت اغاز شده اند. در سومين و چهارمين کنفرانس بين الملي داده کاوي در کشورنيز مقاله هايي در مورد مشتري مداري و کابردهاي داده کاوي در انارائه شد که هيچ گونه مدل واقعي براي تحليل داده ها در آنها بيان نشده است.
با توجه به نقش عمده و بااهمیت تصميمهای بازاريابي در محيطهای رقابتي و مشتري مدار، شرکتهای کنونی بویژه بانك ها و موسسه های مالي واعتباري محتاج یک ساختار برای يكپارچه سازي و مديريت دانش مربوط به مشتری و یک ساختار كه بوسیله ان قادر باشند دانش نهان در داده هاي مرتبط با مشتريان را استخراج، مديريت و پس از آن به حمایت از تصمیمهای بازاريابي پردازند مي باشند. در این فصل مروری بر داده کاوی، و کاربردهای آن و همچنین روش های پیش تر ارائه شده در زمینه تحلیل بازار و آنالیز رفتار مشتری انجام خواهد شد.
2-2- کاربردهای داده کاوی
داده کاوي و اکتساف دانش در پايگاههای داده از جمله مقولاتی میباشند که همزمان با خلق و بهره گیری از پايگاههای داده ها در ابتدای دهه هشتاد به منظور کاوش دانش در داده ها تشکیل شد.
احتمالا بتوان لوول (1983) را نخستین فردی قلمداد نمود که گزارشيرا در خصوص داده کاوي باعنوان « شبيه سازي فعاليتهای داده کاوي » ارائه کرد. همزمان با وی محققان و اندیشمندان علوم کامپیوتر، علوم آماری، هوشهای مصنوعي، يادگيري ماشينی و. . . هم به تحقیق در اين خصوص و موارد مربوط به آن پرداختهاند.
تحقیقی جدي برروي مقوله داده کاوي از ابتدای دهه نود آغاز گردید. تحقیقات و مطالعات بیشماری در اين خصوص انجام پذیرفته، نیز سمينارها، دوره هاي آموزش و کنفرانسهايي هم برپا گردیده است. نتايج مبانی تئوری داده کاوي در شماری از مقالات تحقیقاتی اارئه گردیده است. بعنوان مثال سال 1991 پياتتسکي و شاپيرو [1] « استقلال آمار قواعد در داده کاويها» را ارزیابیکرده اند. سال 1995 هافمن ونش بهره گیری از داده کاوي و داده انبار[2] بوسیله بانک هاي ایالات متحده را ارزیابی کرده و بيان نمودند که به چه صورت اين سيستم ها براي موسسه های مالی ایالات متحده توان رقابت بالتری خلق مینماید. چت فيلد مسلائل بوجود امده بوسیله داده کاوي را ارزیابی کرد و نیز پژوهشی با عنوان «مدلهاي خط نادقيق داده کاوي و استنباط آمار » ارائه کرد. هندري هم ديدگاه اقتصادسنجي برروي داده کاوي را مهیا نمود. در آن سال انجمن دادهکاوي بصورت همراستا با نخستین کنفراننس جهانی «اکتشاف دانش و داده کاوي» آغاز بکار نمود. اين کنفرانس گسترش يافته 4 دوره آموزشي جهانی در پايگاه دادهها در سالهای 1989 تا 1994 بود.انجمن ذکر شده، يک سازمانی علمي بنامACM- SIGKDD را بوجود اورد. سال 1996 ايميلنسکي[3] و منيلا[4] یک دیدگاه از داده کاوي بعنوان«پرسوجوکننده از پايگاه هاي استنتاجي[5]» را پيشنهاد نمودند. فاياد، پياتتسکي – شاپيرو، اودور عناوین پيشرفتهاي اکتشاف دانش و داده کاوي را لحاظ نمودند. در سال 1997 منيلا یک خلاصه از تحقیق برروي مبنای داده کاوي ارائه کرد. باربارا و همکارانش هم ديدگاه تنزل داده ها برروي داده کاوي را در گزارش تنزل داده هاي نيوجرسي ارائه کردند [14].
در مبحث مديريت مالي مي توان،تحليل مربوط به داده هايی مالي و مدلسازي مالي بنگاهها و چاچ کز و هيگينز [6] را مشاهده نمود. فريدمن هم تحقیقی در خصوص مفهومهای اماری و داده کاوي ارائه کرد. سال 1998 هند [7]تحقیقی باعنوان « داده کاوي : آمار يا فراتر؟ » ارایه کرد. کلينبرگ[8] پائوديميتريو و راغان[9] دیدگاهای اقتصادسنجي برروي داده کاوي و کارکرد داده کاوي بعنوان يک مساله مطلوب را ارائه کردند. در اين سال هم کنفرانسهایي منطقه ای و جهانی در خصوص داده کاوي برپا گردید که از موارد آن مي توان به کنفرانس آسیایی و اقيانوسي در مورد اکتشاف دانش و داده کاوي عنوان نمود. سال 2000 هند و همکاران و اسميت مباحثی قیاسی میان آمار و داده کاوي را ارائه نمودند. سري و استاوا، کولي، رش پاند و تن بهره گیری از اینترنت در جستجوی داده ها و کارکردهای ان را ارائه نمودند. سال 2002 کلاديو کانورسانو و همکاران « مدل آمیزه چندگانه قابل جمع تعميم یافتته » به منظور داده کاوي را ارزیابی کردند. پائلو و گيانلوکاپاسرون، « داده کاوي ساختارهايی پيوندی براي مدلهای رفتاری مشتریان » را ارائه کردند [15].
[1]- piatetsky-shapiro
[2]- Data warehouse
[3]- Imielnski
[4]- Mannila
[5]- Inductive databases
[6]- Benninga, Czaczkes, Higgins
[7]- Hand
[8]- Kleinberg
[9]- Paodimitriou , Raghavan