پرسشنامه سندروم بینایی کامپیوتر (سگوی و همکاران 2015)

این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، روایی و پایایی و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.

هدف: بررسی میزان ابتلا به سندروم بینایی کامپیوتر

تعداد سوال: 16

تعداد بعد: 1

شیوه نمره گذاری: دارد

تفسیر نتایج: دارد

روایی و پایایی: دارد

منبع: دارد

نوع فایل: Word 2007

همین الان دانلود کنید

قیمت: فقط 3900 تومان

خرید فایل

پرسشنامه سندروم بینایی کامپیوتر (سگوی و همکاران 2015)

سندروم بینایی کامپیوتر چیست؟

سندروم بینایی کامپیوتر اصطلاحی است برای توصیف تمام مشکلات چشم یا بینایی که در اثر استفاده طولانی مدت از کامپیوتر رخ می دهد که از آن به عنوان فشار دیجیتال نیز نام برده می شود.

محققان معتقدند که حدود ۵۰ تا ۹۰ درصد افرادی که با کامپیوتر کار می کنند، حداقل چند نشانه و علامت از این عارضه را دارند.

یکی از شایع‌ترین مشکلات، ابتلا به سندرم بینایی ناشی از رایانه یا CVS است. به طور کلی کار با رایانه بویژه در طولانی مدت می‌تواند موجب آسیب‌های چشمی و خستگی چشم ‌شود، مجموعه این مشکلات را سندروم بینایی ناشی از رایانه می‌نامند.

با این حال، تنها افراد بزرگسال نیستند که تحت تاثیر قرار می گیرند. بچه هایی که به مدت طولانی به تبلت ها یا کامپیوتر خیره می شوند نیز می توانند باعث پیشرفت این مشکل شوند مخصوصا اگر روشنایی و طرز قرار گرفتن آنها، با شرایط ایده آل فاصله داشته باشد.

سندروم بینایی کامپیوتر، نتیجه قرار دادن چشم ها در معرض این صفحات نمایشی دیجیتال می باشد. در سراسر جهان، سندروم بینایی کامپیوتر، حدود ۶۰ میلیون نفر را تحت تاثیر قرار می دهد.

اگر بدون در نظر گرفتن اقدامات احتیاطی اولیه به این کار خود ادامه دهیم، ممکن است به مشکلات چشمی بیشتری منجر شود.

درمان سندروم بینایی کامپیوتر توسط دکتر سیامک مرادی فوق تخصص درد در کلینیک درد راد تهران

خیره شدن به کامپیوتر در مقایسه با کتاب‌ تفاوت عمده‌ای دارد؛ بر اساس تحقیقات دانشگاه آیووا هنگام کار کردن با کامپیوتر کاربر کمتر پلک می‌زند، در حقیقت میزان پلک زدن به یک‌سوم معمول می‌رسد که در نتیجه‌ی این امر، چشم‌ها خشک می‌شوند. عوامل دیگری نیز وجود دارند؛

به گفته‌ی انجمن بینایی‌سنجی آمریکا (American Optometric Association)، تشعشع نور هنگام نمایشِ حروف در کتاب‌ها به اندازه‌ی نمایشگرها نیست و حروف‌ به نحوی متفاوت برای کاربر نمایش داده می‌شود. همه‌ی این عوامل باعث می‌شوند فعالیت چشم برای دیدن نمایشگر کامپیوتر بیشتر شود که در نتیجه خستگی چشم به وجود می‌آید.

خیره شدن به کامپیوتر از فاصله‌ی کمتر از زاویه‌ی استاندارد، فقط ناراحتی‌های چشم را تشدید می‌کند. به‌طور ایده‌آل، موقعیت مناسب قرار دادن مانیتور، ۱۵ تا ۲۰ درجه پایین‌تر از سطح چشم‌ها است که ۵۰ تا ۷۰ سانتیمتر هم باید از چشم‌ها فاصله داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.