پرسشنامه آرزوهای شغلی زنان گری و همکاران (CAS)

این پرسشنامه از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر،و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.

هدف: سنجش آرزوهای شغلی زنان از ابعاد مختلف (آرزوهای رهبری و موفقیت، آرزوهای آموزشی)

تعداد سوال: 8

تعداد بعد: 2

شیوه نمره گذاری: دارد

منبع: دارد

نوع فایل: word 2007

همین الان دانلود کنید

قیمت: فقط 1000 تومان

خرید فایل

پرسشنامه آرزوهای شغلی زنان گری و همکاران (CAS)

روش نمره گذاری

پرسشنامه آرزوهای شغلی زنان توسط Gray و O’Brien (2007) ساخته شده است که از 8 گویه و 2 خرده مقیاس آرزوهای رهبری و موفقیت (6 سوال) و آرزوهای آموزشی (2 سوال) تشکیل شده است که به منظور سنجش آرزوهای شغلی زنان بکار می رود.

نمره گذاری پرسشنامه بصورت طیف لیکرت 5 نقطه ای می باشد که برای گزینه های «اصلاً در مورد من صدق نمی کند»، «تاحدودی در مورد من صدق نمی کند»، «نظری ندارم»، «تاحدودی در مورد من صدق می کند» و «کاملاً در مورد من صدق می کند» به ترتیب امتیازات 0، 1، 2، 3 و 4 در نظر گرفته می شود.

یکی از مهمترین مباحث در کشورهای در حال توسعه توسعه یافته و یا جوامع بشری جهان امروز مسئله مبادرت ورزیدن به کاری مفید وسازنده برای افراد آن جامعه است.شغل مرتبط با تواناییهای استعدادهای ذاتی هر فرد امری است که هر شخص لزوما با آن در زندگی روزمره اش مواجه خواهدشد .

اما مشکل زمانی به وجود میاید که فرد شغل دلخواه خود را پیدا کند و به او لفظ بیکار تعلق گیرد.

بیکاری یکی از معضلات کشورهای توسعه نیافته از جمله ایران می باشد.

بدون شك در همه كشورها مسئله اشتغال از مهمترين اهداف برنامه ريزيهاي توسعه به شمار ميرود بطوريكه مي توان گفت هيچ برنامه اي بدون توجه به مسئله اشتغال نمي تواند نتيجه مطمئني را به همراه داشته باشد. اصولاً ايجاد اشتغال وحل مسئله بيكاري بهترين پشتوانه براي اجرا و پیشبرد ديگر اهداف برنامه ريزيها به حساب مي آيد و معمولاً دولتها و نظامهايي در برنامه هاي خود موفق ترخواهند بودكه بتوانند مسئله اشتغال را به خوبي حل و فصل كنند چرا كه ‍‍‍افراد بدون داشتن شغل و درآمد فرصتي براي پرداختن به ديگر مسائل نخواهند داشت.

امروزه با پيشرفت علم و تكنولوژي و تغييرات جمعيتي از جمله افزايش جمعيت تحصيل كرده ، مسئله اشتغال به يك مسئله كاملا تخصصي تبديل شده و نظامهاي سياسي و اقتصادي را با چالشهاي جديد وجدي روبرو ساخته است. بطوريكه در اكثر كشورهاي درحال توسعه و از جمله ايران اين مسئله بصورت يك معضل بزرگ و اساسي درآمده است.

عوامل متعددي روي “مسئله اشتغال “تاثير گذار بوده ويا از آن تاثير مي پذيرند.داشتن فرصتهاي شغلي مناسب نيازمند اقتصادي پويا و كارآمد، زيرساخت هاي مناسب ، سيستم آموزشي كارآمد، اشاعه فرهنگ كارو… مي باشد .

ضمن آنكه نمي توان از عواملي همچون مسائل بين المللي، جريانهاي سياسي، اعتقادات و مسائل فرهنگي بر روي آن چشم پوشي نمود همچنين نمي توان مسئله اشتغال را تنها به دولت محصور و محدود نمود  بلكه حل معضل بيكاري نيازمند عزم ملي در ابعاد مختلف مي باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.