این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، روایی و پایایی و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.
هدف: ارزیابی میزان امنیت جنسی زنان از ابعاد مختلف (امنیت ذهنی، امنیت عینی)
تعداد سوال: 24
تعداد بعد: 2
شیوه نمره گذاری: دارد
تفسیر نتایج: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: Word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 7500 تومان
موضوع امنیت و احساس امنیت از مهمترین و قدیمترین موضوعات مربوط به زنان است. این تحقیق به مطالعه احساس امنیت در میان زنان می پردازد. سوالات اصلی این تحقیق از این قرارند: احساس امنیت جنسی زنان پایتخت نشین کشور چگونه قابل تبیین است؟ چند درصد از زنان در محیطهای عمومی احساس امنیت می کنند؟ و تجارب اولیه زندگی زنان بر این احساس امنیت چه تاثیری دارد؟ نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد که منطقه محل سکونت، مدت زمان بیرون ماندن از خانه، تاهل، نوع شغل، جامعه پذیری و خاطرات گذشته افراد بر میزان احساس امنیت در بانوان تاثیر بسزایی دارد.
خلاصه ماشینی:
“)قرار گرفته باشند و شدت این تعرض چقدر است؟آیا تجارب زنان در دوران الیه زندگیشان در این احساس امنیت تأثیر دارد؟و والدین چقدر تلاش میکنند تا به فرزندان دختر خود در خصوص آسیبهای جنسی که در محیطهای عمومی آنها را تهدید میکند آگاهی لازم را بدهند؟ جهت پاسخگویی به این سوالات از دیدگاه استانکو در خصوص ترس از وقوع جرم در زنان استفاده شد. زنان عموما از نظر توان جسمی در سطحی پایینتر از مردان قرار دارند و این امر در نزاعها و درگیریها باعث میشود که در بیشتر موارد مغلوب باشند تحقیقات استانکو نشان میدهد احساس ترس از جرم در زنان بهطور قابل توجهی با احساس زنان نسبت به قدرت بدنیشان ارتباط دارد. اگر زنان در دوران کودکی توسط کسی مورد هتک حرمت قرار گرفته شده باشند یا کسی از اعضای خانواده و یا نزدیکان ایشان مورد تجاوز قرار گرفته باشند یا اخباری از این دست شنیده باشند در دوران بزرگسالیشان میزان احساس ترس از وقوع جرم در مورد آنها افزایش مییابد و بیشتر احساس ناامنی میکنند. این موضوع در تحقیقات استانکو مورد بررسی قرار گرفته و نشان داده شده که هرچه زنان در خصوص وظیفه مادری خود بیشتر احساس وظیفه کنند،میزان ترس از وقوع جرم در آنها بیشتر میشود. هرچه افراد در دوران کودکی بیشتر در مورد مسائل جنسی و خطرات ناشی از آن توسط والدین خود اطلاعات دریافت کردهاند و آگاهتر شدهاند میزان احساس امنیت آنها افزایش یافته است.”