این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.
هدف: بررسی رابطه تاکتیک های بازاریابی رابطه مند با حفظ و جذب مشتریان با تاثیر متغیر میانجی تبلیغات اینترنتی در بانک ها (ذهنیت برند، ارزش پیشنهادی، ادراک قیمت، حفظ و جذب مشتریان، تبلیغات اینترنتی)
تعداد سوال: 25
تعداد بعد: 5
شیوه نمره گذاری: دارد
تفسیر: دارد
منبع: محقق ساخته (سفارش)
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 23000 تومان
در بازار فرا رقابتی امروز، داشتن شرایط بلندمدت و سودآور و سطح بالایی از وفاداری با مشتریان برای تمامی شرکتها یک امر حیاتی است (علی و زیا، 2012).در دنیای امروز، خریداران برای تصمیم گیری در فرآیند خرید، سوالها و اما و اگرهای بسیاری روبرو هستند. تنوع محصولات مختلف باعث شده است مشتریان با حق انتخابهای فراوانی روبرو باشند و از سوی دیگر شرکتها دریافتهاند که هزینه جذب مشتریان جدید پنج برابر هزینه حفظ مشتریان کنونی است و از دست دادن یک مشتری، تنها از دست دادن یک قلم فروش نیست، بلکه فراتر از آن به معنی از دست دادن کل جریان خریدهایی است که مشتری میتوانسته در طول زندگی خود انجام دهد(کاتلر و آرمسترانگ، 1376). بنابراین شرکتها همواره باید ناظر و مراقب تعامل بین خود و مشتریانشان باشند و با شناخت و درک صحیح نیازها و ارزشهای مد نظر مشتریان، کالاها و خدمات با ارزشی را به آنان ارایه کنند تا با جلب رضایتمندی، در آنها وفاداری ایجاد کرده و از این طریق از تغیر جهت آنها به سمت شرکتهای دیگر جلوگیری نمایند و در این راستا بازارایابی رابطهمند یکی از موفقترین رویکردهاست (چانگ و همکاران، 2005).
امروزه، بیشتر شرکتهای بیمه اعم از کوچک و بزرگ و خصوصی و دولتی با توجه به تغییرات سریع در موقعیتهای رقابتی و شرایط حاکم بر بازار، جذب و حفظ مشتریان تجاری در راس برنامههای خویش قرار دادهاند چرا که بدون تردید بهترین شیوه برای افزایش و تداوم سودآوری آنهاست. شرکتهای بیمه به منظور اطمینان از تداوم یافتن روابط با مشتریان (بیمهگذاران)، در پی طراحی و اجرای استراتژیهایی هستند که بطور پیوسته روابط خود را با مشتریان (بیمهگذارن) بهبود بخشند. بنابراین، لازم است شرکتهای بیمه نیازهای مشتریان را در کانون توجه خود قرار دهند و محیطی را فراهم کنند که بر رضایت مشتریان تمرکز داشته باشد. این حقیقت غیر قابل انکار است که بدون وجود روابط خلاق میان مشتریان (بیمهگذاران) و سازمانهای بیمه و بدون ارایه خدمات با کیفیت نمیتوان آینده روشنی را برای شرکتهای بیمه متصور شد. از این رو شرکتهای بیمه برای کارآمد شدن، نیازمند به دست آوردن اطلاعات کافی از مشتریان و توسعه روابط با آنها هستند (امیرشاهی و سفیانیان، 1386). امروزه شرکتهایی با عملکرد برتر در صنایع مختلف در حال حرکت به سمت حفظ مشتریان و جلب وفاداری آنها میباشند، زیرا اغلب بازارها در مرحله بلوغ خود قرار دارند، رقابت در حال افزایش و هزینههای جذب مشتریان جدید نیز به شدت افزایش یافته است (کاتلر و آرمسترانگ، 1999). هم اکنون بیمه به عنوان یک ابزار اقتصادی به یک صنعت مطرح در کشور تبدیل شده که به ارایه خدمات به اقشار مختلف جامعه میپردازد. بیمه در تقویت بنیه اقتصادی جامعه نقش اساسی دارد و باعث ایجاد امنیت و اطمینان در سطح جامعه میشود و همچنین زمینه گسترش فعالیتهای تولیدی و خدماتی را فراهم میکند (مطهرینژاد، 1391؛ صمدی و همکاران، 1393.
میزان حقبیمه دریافتی صنعت بیمه عمر از حدود 2/1٪ تولید ناخالص داخلی جهان در سال 1984 به 4/2٪ در سال 1996 و به 47/6% در سال 2012 افزایش یافته است (مهدوی و ماجد، 1393؛ استیب و پوتالا، 2014). با توجه به گزارش نشریه سیگما نرخ ضریب نفوذ بیمه ایران در سال 2012 معادل 65/1% تخمین زده شده است. همچنین میزان نرخ ضریب نفوذ بیمه در بیمههای زندگی و غیرزندگی در ایران به ترتیب 52 /1 و 13/0 درصد گزارش شده است که رتبه ایران بر اساس نرخ تخمین زده شده در جهان 66 و در قاره آسیا 16 است. نرخ ضریب نفوذ ایران با میانگین جهانی تفاوت چشمگیری دارد و با اینکه همراه با رکود جهانی متوسط نرخ ضریب نفوذ بیمه در جهان رو به کاهش بوده است اما نرخ ضریب نفوذ بیمه کشور روندی صعودی داشته است. علیرغم کاهش فاصله بین ضریب نفوذ بیمه کشور و جهان، همچنان این اختلاف قابل توجه است و نکته قابل توجه اینکه این اختلاف در بیمههای زندگی بسیار بیشتر است (سالنامه آماری صنعت بیمه، 1391؛ سیگما، 2013).