پرسشنامه عوامل مؤثر بر گرایش به خوداشتغالی در دانشجویان

این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر،  و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.

هدف: ارزیابی عوامل مؤثر بر گرایش به خوداشتغالی در دانشجویان (انگیزه های فردی و حرفه ای، مطلوبیت شغلی و حرفه ای، پیشرفت حرفه ای و شغلی، نیازهای مالی و رفاهی، توانمندی فردی، سودمندی اجتماعی)
تعداد سوال: 23
تعداد بعد: 6
شیوه نمره گذاری: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: word 2007

همین الان دانلود کنید

قیمت: فقط 3500 تومان

خرید فایل

پرسشنامه عوامل مؤثر بر گرایش به خوداشتغالی در دانشجویان

خوداشتغالی در ماه‌های آغازین خود می‌تواند مشکلات و فشارهای زیادی را برای افراد ایجاد کند به خصوص اگر منبع اصلی درآمدتان نیز از همین کار باشد.

یکی از مشکلات خوداشتغالی این است که تمام مشکلات به پای خودتان است و به اصطلاح ملوان کشتی خود هستید.

برنامه‌ریزی کنید

وقتی خود اشتغال هستید، فکر نکنید که نباید مقید به هیچ برنامه‌ای باشید. اگر خوداشتغالی بدون برنامه‌ای را شروع کنید ممکن است کارهایتان با هم تداخل داشته باشد. در واقع عدم برنامه‌ریزی در کار، می‌تواند منجر به این شود که گاهی هیچ کاری برای انجام ندارید و گاهی کلی کار روی سرتان ریخته. برنامه‌ریزی به کارتان ثبات و یکپارچگی می‌دهد.

برای برنامه‌ریزی کافی‌است کارهایتان را مشخص و زمانی را برای انجام آن‌ها پیش‌بینی کنید. سپس می‌توانید طبق آن عمل کنید.

مراقب هزینه‌هایتان باشید

اگر مدت زمان کمی است که شروع به خوداشتغالی کرده‌اید حتما حواستان شدیداً به دخل و خرجتان باشد. در کسب و کارهای نوپا مقداری پول را برای کارهای اضطراری یا اصطلاحاً روز مبادا کنار می‌گذارند. وقتی که کسب و کارتان هنوز جان نگرفته، به هیچ وجه بیهوده دست به این پول نزنید. ممکن است گاهی مجبور شوید در هزینه‌هایتان بودجه‌بندی کنید.

با مردم در ارتباط باشید

ارتباط با مردم در خوداشتغالی

هنگامی که برای خودتان کار می‌کنید طبیعتاً با افراد کمتری برخورد خواهید داشت؛ به ویژه اگر شغلتان اینترنتی باشد. وقتی که می‌توانید در خانه مشغول به کار شوید هیچ دلیلی وجود ندارد که از خانه بیرون بروید. البته در این حالت بهتر است که از طریق شبکه‌های اجتماعی یا سایر روش‌ها با صاحبان کسب و کارهای دیگر نیز در ارتباط باشید. با این کار شما قادر خواهید بود مهارت‌های ارتباطی و ارتباطات خود در کسب و کار را تقویت کنید. ارتباطات خوب برای هرکسی فرصت‌های مناسبی را فراهم می‌کند.

رویدادهای محلی، روش خوبی برای در ارتباط بودن با سایر افراد محسوب می‌شود. پیوستن در گروه‌‌های فیسبوک یا سایر شبکه‌های اجتماعی می‌تواند سهم به سزایی در افزایش ارتباطات شما ایفا کند. تحقیقات نشان می‌دهد که کارآفرینان بیشتر از سایر افراد در معرض انزوا قرار دارند. بهترین راه برای مقابله با این انزوا، افزایش ارتباطات است.

دست از معرفی کسب و کارتان برندارید

اگر سرتان شلوغ است و یا دچار مسکلات زیادی در کسب و کارتان هستید هرگز از بازاریابی و معرفی محصولاتتان غافل نشوید. وقتی که به صورت مداوم تبلیغ و بازاریابی می‌کنید پس از مدتی می‌توانید مطمئن شوید که کسب و کارتان استوار شده‌است.

اگر سرتان شلوغ است و یا دچار مسکلات زیادی در کسب و کارتان هستید هرگز از بازاریابی و معرفی محصولاتتان غافل نشوید. وقتی که به صورت مداوم تبلیغ و بازاریابی می‌کنید پس از مدتی می‌توانید مطمئن شوید که کسب و کارتان استوار شده‌است.

کلام آخر

کنار گذاشتن شغلتان برای این که یک خوداشتغالی را شروع کنید کار بسیار جذابی است اما قبل از این که این اتفاق بیفتد باید چند نکته را رعایت کنید. به عنوان مثال برنامه‌ای برای خود تدوین کنید، هزینه‌هایتان را به حداقل برسانید، با سایر افراد به ویژه صاحبان کسب و کار ارتباط نزدیکی داشته‌باشید و بازاریابی را فراموش نکنید. این نکات به شما کمک می‌کند که از دوران آغاز کسب و کار خود اشتغالی به سلامت عبور کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.