این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.
هدف: ارزیابی کیفیت یادگیری دانش آموزان قبل و بعد از هوشمندسازی مدارس
تعداد سوال: 25
روش نمره گذاری و تفسیر نتایج: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: رحمانی آخکند، قادر، ارزیابی کیفیت یادگیری دانش آموزان قبل و بعد از هوشمندسازی مدارس ابتدایی شهرستان بوکان، پایان نامه کارشناسی، دانشگاه پیام نور مهاباد، 1389.
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 1900 تومان
هوشمند سازی مدارس
کلاس هوشمند یک کلاس آموزشی مبتنی بر سخت افزار و نرم افزار کمک آموزشی است که امکان تدریس و آموزش را به صورت هوشمند فراهم می سازد. در چنین کلاسی امکانات سمعی و بصری به بهترین شکل ممکن فراهم گردیده و با حذف عملیاتی مانند نت برداری و بالا بردن جذابیت کلاس، بیشترین میزان توجه دانش آموزان به مفاد درسی حاصل می شود. همچنین معلمان و اساتید با بهره گیری از این سیستم سخت افزاری و نرم افزاری مدرن، از قدرت مانور بسیار بالاتری برخوردار گردیده و می توانند محتوای آموزشی مورد نظر خود را به فراخور مقطع تحصیلی و نیز نیازهای واقعی کلاس، به هسته اصلی نرم افزار اضافه نمایند. بنابراین تولید محتوای آموزشی که از اصلی ترین دغدغه های معلمان امروزیست به سهولت توسط خود معلمان امکان پذیر است.
منظور از سخت افزار و نرم افزار هوشمند چیست؟
در چنین کلاسی چند سخت افزار کلیدی و اصلی مورد نیاز است که اولین آنها ویدئو پروژکتور است. با این دستگاه امکان پخش تصویر کامپیوتر در ابعاد بزرگ فراهم شده و نیاز به تجمع دانش آموزان و استاد بر روی یک کامپیوتر مرتفع می گردد. سخت افزار مهم بعدی برد هوشمند یا کیت هوشمند ساز است که به همراه پکیج نرم افزاری خود، امکانات کمک آموزشی ویژه ای را در اختیار کاربران قرار می دهد. از جمله امکان تعریف صفحات مجازی و کاری نا محدود بدون نیاز به پاک کردن صفحه قبلی، امکان نوشتن و ترسیم اشکال بر روی برد، امکان ذخیره سازی و چاپ صفحات بر روی کامپیوتر و پرینتر و … که توضیحات کامل آن را می توانید در صفحه برد هوشمند مطالعه نمایید.
تفاوت کیت هوشمند و برد هوشمند در چیست و برای هوشمند سازی کدام توصیه می شود؟
کیت هوشمند یک ماژول هوشمند ساز است که بر روی دیوار یا وایت برد معمولی نصب می شود و سطح مورد نظر را به یک سطح هوشمند تبدیل می کند. به طوریکه بعد از انعکاس تصویر ویدئو پروژکتور بر روی محدوده مورد نظر، امکانات نرم افزاری نظیر آنچه برای برد هوشمند گفته شد، فراهم می گردد. از آنجایی که امکانات این کیتها محدود تر از وایت برد هوشمند است، برای یک کلاس هوشمند، برد توصیه می شود ولی با توجه به قیمت پایین تر ماژولهای هوشمند ساز، برای یک کلاس هوشمند ارزانتر، این کیتها توصیه می گردد.
آیا برای برد هوشمند یا کیت هوشمند باید نرم افزار جداگانه ای خریداری شود؟
در پکیج این سخت افزار ها یک نرم افزار (طراحی شده توسط کمپانی سازنده) وجود دارد که اغلب نیازهای کاربران را رفع می نماید و البته غالبا نرم افزار های بردهای هوشمند قوی تر و کارآمدتر هستند و بسته به نوع برد انتخاب شده امکاناتشان متفاوت است.
کاربری این سخت افزار ها و نرم افزار ها در چه سطحی است؟
یکی از ویژگیهای این تجهیزات، سهولت کاربری آنهاست. به طوری که یک معلم آشنا به کامپیوتر و نرم افزارهای متداول، به سادگی می تواند با آنها کار کند. بنا بر تجربه مشاهده شده است که امکانات و ویژگیهای این تجهیزات بعد از کمی استفاده، برای معلم و دانش آموز بسیار آسان به نظر خواد رسید.
کپی برد چیست و چه تفاوتی با برد های هوشمند دارد؟
شاید بتوان کپی برد را نسل قبلی بردها به حساب آورد. البته این به این معنا نیست که در حال حاضر منسوخ شده اند و دیگر کارایی ندارند. این دستگاه یک وایت برد سخت افزاری ست که به پرینتر متصل می شود و استاد می تواند صفحات نوشته شده بر روی برد را در لحظه بر روی پرینتر بفرستد و در اختیار کاربران قرار دهد و یا در صورت پیشرفته بودن کپی برد مطالب را بر روی کامپیوتر ذخیره کند. ولی کپی بردها حساس به تماس دست یا قلم نیستند و امکانات آموزشی نرم افزارهای برد هوشمند را ندارند. بیشتر کاربرد آن در اتاق جلسات مدیران است تا مدرسه هوشمند.
ویدئو پروژکتور هوشمند چیست؟
ویدئو پروژکتوریست که کیت یا ماژول هوشمند ساز در خود دستگاه تعبیه شده است و نیاز به تهیه دو دستگاه ویدئو پروژکتور و کیت هوشمند را مرتفع می کند. با تابش تصویر کامپیوتر از طریق آن بر روی دیوار یا سایر سطوح سخت، امکان تماس با قلم بر روی آن سطح فراهم می گردد. همه کمپانی ها تولید چنین پروژکتوری را در دستور کار خود ندارند و معمولا قیمت آنها بالاست. در هر صورت بنا به نیاز کاربران می تواند یکی از مولفه های سخت افزاری و نرم افزاری طرح هوشمندسازی مدارس باشد.
بعد از خرید و نصب ویدئو پروژکتور و برد هوشمند، چه سخت افزار دیگری را برای یک کلاس توصیه می کنید؟
به نظر ما دیتا پروژکتور قدم اول است و برد هوشمند یا کیت هوشمند ساز (در صورت سنگین بودن هزینه برد) قدم دوم. در صورتی که هنوز امکان ارتقاء کلاس را دارید، دستگاه ویژوالایزر که نوعی سیتم ارائه مطلب است را توصیه می کنیم. این دستگاه دارای یک دوربین است که بر روی سطح کتاب، جزوات، نوشته های ریز و حتی اجسام سه بعدی ریز متمرکز می شود و قابلیت آن را دارد که تصاویر را با ابعاد بسیار بزرگ شده به ویدئو پروژکتور منتقل کند. تمامی معلمان و مدرسان به خوبی به این نکته آگاهند که در طول تدریس بارها و بارها نیاز به ارائه مطالب یک کتاب یا مجله پیش می آید و ویژوالایزر دستگاه ایده آلی ست برای اینکه از دست به دست کردن یک کتاب یا یک جسم در میان دانش آموزان اجتناب شود.
میکروسکوپ دیجیتال نیز از دستگاه هایی است که برای یک کلاس هوشمند توصیه می شود. میکروسکوپ های دیجیتال امروزه با امکان بزرگنمایی اجسام ریز تا 200 الی 400 برابر و نیز امکان ارسال و ذخیره تصاویر (به صورت عکس و فیلم) به کامپیوتر و در عین حال قیمت نه چندان بالا، فضای آموزشی جذابی را در یک کلاس تولید می کنند.