این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.
هدف: ارزیابی شایستگی هیجانی- اجتماعی دانش آموزان (خودآگاهی، آگاهی اجتماعی، خودمدیریتی، تصمیم گیری مسئولانه، مدیریت رابطه)
تعداد سوال: 25
تعداد بعد: 5
شیوه نمره گذاری: دارد
تفسیر: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 1800 تومان
شایستگی اجتماعی یکی از اجزای اصلی بهداشت روان تلقی می شود.
مفهوم شایستگی اجتماعی:
شایستگی اجتماعی متشکل از چهار گروه مهارت های شناختی، رفتاری، هیجانی و انگیزشی است. شایستگی اجتماعی، نظام پیچیده ای از شناخت ها، انگیزه ها، توانایی ها، سنتها، مهارت ها و نیز تجربه های اجتماعی است. برخی محققان شایستگی اجتماعی را داشتن مهارتهای رفتار اجتماعی می دانند.
شایستگی اجتماعی، بر پایه استعدادهای عاطفی و هیجانی شکل میگیرند. برای مثال، کسانی که تأثیرات اجتماعی عمیقی بر جای میگذارند، بر نحوه ابراز احساسات خود، نظارت دقیقی دارند، با ذکاوت خود را با راه هایی هماهنگ میکنند که دیگران واکنش نشان میدهند. از این رو همواره میتوانند عملکرد اجتماعی خود را به خوبی تنظیم کنند، به گونه ای که مطمئن شوند تأثیر مطلوب بر جای گذاشته اند.
کاربرد شایستگی اجتماعی :
شایستگی اجتماعی در پیشگیری از بیماریهای جسمی و روانی نقش اساسی ایفا میکند. بر این اساس، فردی که دارای شایستگی اجتماعی است، میتواند از قابلیتهای فردی و شرایط محیطی خود استفاده مؤثری کند و به خوبی میتواند این قابلیتها و تواناییها را توسعه دهد. رویکرد مشابهی وجود دارد که میگوید شایستگی اجتماعی، شخص را قادر میکند تا رفتارهای اجتماعی مورد نظر را انجام دهد و روابط بین فردی اش را به گونه ای تقویت کند که به علایق و منافع دیگران هم احترام بگذارد. اگر شخصی بتواند بر رفتار دیگران، به طریقی تأثیر بگذارد که از نظر اجتماعی مقبول است، دارای شایستگی اجتماعی قلمداد میشود.