این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.
هدف: ارزیابی میزان هراس از عدم دسترسی به موبایل
تعداد سوال: 14
شیوه نمره گذاری: دارد
تفسیر: دارد
منبع: محقق ساخته
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 2900 تومان
موبوفوبیا به معنای بروز استرس و اضطراب شدید به هنگام نداشتن آنتن ، قطع تماس ، قطع ارتباط با اینترنت، تمام شدن شارژ باتری، جا گذاشتن و یا گم كردن تلفن همراه است.
یك فرد عادی ممكن است روزانه بارها گوشی تلفن همراه خود را چك كند در حالیكه فردی كه مبتلا به موبوفوبیا هست ممكن است روزانه دهها بلکه صدها بار گوشی تلفن خود را چك نماید.
افرادی كه مبتلا به موبوفوبیا هستند از ترس اینكه ممكن است گوشی تلفن آنها زنگ خورده باشد یا پیام خاصی به آنان داده شده و یا اینكه تصاویرویا عکسهایی جهت آنان ارسال شده مدام گوشی تلفن خود را چك می كنند كه این رفتارموجب می شود به یك عادت روزانه تبدیل شود.
چه بسا افرادی هستند كه گوشی تلفن همراه را از خود دور نمی كنند و شبها نیز گوشی خود را در زیر بالش و یا كنار خود می گذارند تا در هنگام بیدار شدن از خواب نیز مدام آن را چك كنند . طبق تحقیقات صورت گرفته از هر 2 نفر یك نفر اگر نصف شب بدون هیچ دلیل از خواب بیدار شوند اولین كارآنها این است كه به سراغ گوشی خود می روند و آن را چك می كنند.
تحقیقات نشان داده یكی از دلایلی كه افراد مدام این رفتار وسواس گونه را تكرار می كنند به نوعی فرار از غم و غصه و استرس و ناراحتی است كه دارند.
از علائم شاخص این بیماری می توان به افسردگی ، اضطراب،ترس و وحشت، سردرگمی ، اعتماد به نفس پایین و احساس تنهایی نام برد.
روانشناسان بهترین شیوه درمان این بیماری را خود درمانی وتغییر رفتار خود عنوان می نمایند.