این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.
هدف: بررسی رفتار کارآفرینانه در سازمان
تعداد سوال: 12
شیوه نمره گذاری: دارد
تفسیر نتایج: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 1400 تومان
پرسشنامه استاندارد رفتار کارآفرینانه در سازمان توسط زامپتاکیس و همکاران در سال 2007 ساخته شد .و دارای 12 سوال در4بعد می باشد.و بر اساس طیف لیکرت (خیلی کم تا خیلی زیاد) نمره گذاری شده است.لازم به ذکر است چنانچه ضريب آلفاي کرونباخ بيش از 7/0 محاسبه گردد، پايايي پرسشنامه مطلوب ارزيابي میشود. آلفای کرونباخ برای پرسشنامه رفتار کارآفرینانه در سازمان 78/. می باشد.
تعریف مفهومی متغییر پرسشنامه :
رفتار کارآفرینانه
پرسشنامه کارآفرینی در بسیاری از اقتصادها به عنوان عنصر کلیدی رشد و توسعه شناخته شده، بطوریکه سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) اعتقاد دارد که در سطحی کلان، کارآفرینی سازنده و مفید، اساس و مبنای رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال است. فعالیت کارآفرینانه باعث استفاده از منابع بصورتی کارآمد شده و فرآیندهای مولد و ایدههای کاربردی را به واسطه طراحی بسترهای سازمانی و فراهم سازی فن آوری مناسب عملیاتی میکند. با وجود عدم تفاهم جهانی در رابطه با مفهوم کارآفرینی، بررسیهای صورت پذیرفته نشان میدهد که در میان تعاریف عدیده ارائه شده از کارآفرینی، چندین عنصر مشترک بشرح زیر وجود دارد:
تفکر دانشی (فکر کردن به صورت کارآفرینانه)؛
فرایند رفتاری (آغاز کردن کسب و کارهای جدید)؛
رویدادهای اجتماعی یا اقتصادی (احداث شرکت یا موسسه جدید).
دستیابی به مدیریت عمومی استراتژیک (سازمانهای نوآور ومترقی).
تفاوت کارآفرین با خلاق، نوآور، مخترع، سرمایه گذار
در خیلی از موارد، به خاطر نزدیکی و وجود تشابهات بین واژههای کارآفرین، نوآور، مخترع، سرمایه گذار، اشتباهاً به جای همدیگر به کار میروند.
خلاقیت یک پدیده ذهنی است و فرد خلاق کسی است که فکر و ایده جدیدی دارد و به دنبال روش جدیدی برای هر موضوع است. به عنوان مثال، هر کدام از افراد عادی در مواجه شدن با شیشه کثیف خودرو، به این فکر میافتند که شیشه را تمیز کنند. ولی فرد خلاق احتمالا به این فکر میکند که چگونه میتوان شیشهای تولید کرد که کثیف نشود.
در اینجا فرد خلاق و به دنبال راه تازه برای یک مشکل است. سرمایهگذار به فردی گفته میشود که سرمایهاش را در یک کسب و کار به امید کسب بازده مورد انتظار سرمایهگذاری میکند. به این ترتیب میتوان گفت تنها ریسکی یک سرمایهگذار متقبل میشود ریسک مالی است یعنی اینکه به بازده مورد انتظار نرسد (و حتی ممکن است در مواقعی زیان بزرگی را متحمل شود) اما کارآفرین علاوه بر ریسک مالی، مخاطرات دیگری نظیر ریسکهای اجتماعی، حیثیتی و مانند آنها را نیز میپذیرد، بنابراین کارآفرین در معرض پذیرش و تحمل ریسکهای گستردهتری است.
سرمایه گذار کسی است که سرمایه (مالی) را در اختیار افراد (در اینجا منظور کارآفرینان) میگذارد و در برابر آن در سود و منفعت به دست آمده نیز شریک میشود. در مثال فوق، کارآفرینان برای تجاری کردن محصول تازه اختراع شده (شیشه)، احتمالا به سرمایه زیادی نیاز دارد. به همین خاطر، با سرمایه گذاری صحبت میکند تا از سرمایه او برای انتقال محصول به بازار استفاده کند. سرمایه گذار نیز قبول میکند و سرمایه خود را در اختیار کارآفرین میگذارد و در پی آن، در سودی که از این راه به دست میآید، شریک شود.
مولفه های پرسشنامه :
مولفه های پرسشنامه | سوالات |
کاهش کاغذ بازی | سوال 1 |
تغییر در رفتار کارکنان | 2 تا 6 |
بینش استراتژیک | 7 تا 8 |
ایجاد یک محیط کاری پرانرژی | 9 تا 10 |
محیط حمایتی | 11 تا 12 |