این پرسشنامه از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر،و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.
هدف: ارزیابی میزان شایستگی کارشناس IT
تعداد سوال: 16
تعداد عامل: 1
شیوه نمره گذاری: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 2300 تومان
آی تی یا فناوری اطلاعات (Information Technology) که به اختصار آن را IT نیز مینامند، یکی از پرطرفدارترین و در عین حال جذابترین مباحثی است که شما نیز میتوانید آن را یاد بگیرید، شاید بد نباشد بدانید پر درآمدترین مشاغل دنیا نیز در همین حوزه هستند، اگر نگاهی به لیست ثروتمندترین افراد جهان نیز داشته باشید مطمئنا خودتان به این موضوع پی خواهید برد، پس چندان بی ارتباط نیست که بسیاری از افراد به این حرفه علاقهمند شوند، در این آموزش از همانندجو قصد داریم باهم بیشتر به این مبحث پرداخته و ببینیم آی تی دقیقا چیست و چرا تا این حد در دنیا طرفدار دارد؟
اگر کمی در تصویر بالا دقت کرده باشید حتما کلمات زیادی را در آن دیدهاید، کلماتی مانند:
- Data
- Internet
- Business
- Computer
- Mobile Phone
- Communication
اگر بگوییم IT دربردارندهی تمام این موارد است اشتباه نگفتهایم، اینها تنها بخش کوچکی از دنیای بزرگ آیتی و فناوری اطلاعات هستند، پس تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید تا شما را بیشتر با این دنیای شگفتانگیز آشنا کنیم.
آیتی (IT) دقیقا چیست؟
همانطور که گفتیم معادل انگلیسی این کلمه، عبارت Information Technology است که خود از ۲ بخش مجزا تشکیل شده، Information به معنای اطلاعات و Technology به معنای فناوری، اما چگونه میتوان یک تعریف ساده از IT ارائه کرد؟
به زبان ساده میتوان آیتی را یک گرایش میانرشتهای معرفی کرد، یک فرد آشنا به آیتی یعنی فردی که با علم برنامهنویسی، نرمافزار، سختافزار، شبکههای کامپیوتری، مباحث نوین تکنولوژی، تجارت الکترونیک و مدیریت آشنا بوده و قادر است آنها را در راستای دستیابی به اهداف خود یا سازمان محل کارش به کار بگیرد.
یک متخصص آیتی باید توانایی کار با ابزارهای مختلف و متنوعی را داشته و از پس مدیریت آنها بربیاید، شاید لازم باشد یک وبسایت برای سازمان خود طراحی کنید یا گزارش اطلاعات کارکنان را به مدیر خود ارائه کنید و یا حتی برنامهریزیهای مربوط به بخش فناوری شرکتتان را خود به تنهایی انجام دهید، باید به شما بگوییم IT یعنی زندگی در دنیای تکنولوژی و مدیریت!
در ادامه بیشتر جملهی بالا را برای شما شرح خواهیم داد، اما بیایید با یک تعریف دقیقتر از ویکیپدیا نیز آشنا شویم:
به نقل از ویکیپدیا، آیتی به مطالعه، طراحی، توسعه، پیادهسازی، پشتیبانی یا مدیریت سیستمهای اطلاعاتی مبتنی بر رایانه، خصوصاً برنامههای نرمافزاری و سختافزار رایانه میپردازد.
همانطور که در این تعریف نیز مشاهده میکنید، کلمات پشتیبانی یا مدیریت سیستمهای اطلاعاتی، رایانه، نرمافزار و سختافزار به چشم میخورد، پس تا اینجا میدانیم، کار در این حوزهی چندان نیز آسان نبوده و سختیهای خاص خود را دارد، اما چه چیزی اینگونه افراد را به این حرفه علاقهمند کرده؟ شاید علاقه به دنیای فناوری و تکنولوژی با چاشنی مدیریت!
اگر به این حوزه علاقهمند نباشید به هیچوجه نمیتوانید در کسب و کار خود موفق بوده و به سرعت دلسرد خواهید شد، پس در اولین قدم به کاری که میکنید علاقهی قلبی داشته باشید، مطمئنا شمایی که هماکنون در سایت همیار آی تی هستید به دنیای فناوری و تکنولوژی علاقهمندید! اینطور نیست؟
همانطور که گفتیم پردرآمدترین مشاغل دنیا با آی تی و تکنولوژی در ارتباط بوده و افراد زیادی در سرتاسر دنیا از این راه در حال کسب درآمد هستند.
انتخاب رشتهی فناوری اطلاعات برای تحصیل!؟
بسیاری از افرادی که قصد دریافت مدرک دانشگاهی دارند علاقهمندند در این رشته ادامهی تحصیل داده و علاقهی خود را در دانشگاه نیز دنبال کنند، هرچند در حال حاضر رشتهی مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی تدریس شده و گرایش جداگانهای به نام فناوری اطلاعات وجود ندارد، اما در هر صورت تفاوتی نمیکند، دروس دانشگاهی این رشته و مهندسی نرمافزار تا حدود زیادی مرتبط بوده و گرایش آیتی (فناوری اطلاعات) بیشتر روی کاربر تکنولوژی و بهکارگیری آن در کسبوکار و مدیریت تمرکز دارد.
لازم است بدانید برای موفقیت در رشتهی فناوری اطلاعات و یا کامپیوتر مهمترین عامل علاقه و اشتیاق شما به دنیای فناوری و تکنولوژی است، چرا که مطالعهی صرف دروس تئوری دانشگاه چندان برای شما کاربردی نخواهد بود و خود باید در این رشته مطالعه داشته و همواره دانش خود را به روز نگه دارید.
آیا برای کسب درآمد از آیتی باید رشتهی مرتبط داشته باشیم؟
پاسخ این سوال خیر است، هرچند داشتن تحصیلات مرتبط میتواند به داشتن یک دید باز در این حوزه به شما کمک کند، اما اگر در زمینهی دیگری نیز مشغول به فعالیت هستید نگران نباشید، دنیای آی تی به قدری گسترده است که هر کسی میتواند وارد آن شود، فقط کافیست به دنبال علاقهی خود بگردید، از برنامهنویسی لذت میبرید؟ به طراحی وبسایت علاقه دارید؟ دوست دارید تجارت الکترونیک یاد بگیرید و کسب و کار خود را به صورت آنلاین نیز در اختیار مشتریانتان قرار دهید؟ هرجا که باشید علم آیتی و فناوری اطلاعات به کمک شما خواهد آمد!
برخی از مشاغلی که میتوانید در آنها فعالیت کنید عبارتند از:
- برنامهنویسی
- طراحی وبسایت
- مدیریت یک سایت
- کار با شبکههای کامپیوتری
- سیستمهای اطلاعاتی سازمان
- تجارت الکترونیک و راهاندازی کسبوکار
- …
شاید این سوال برای شما پیش بیاید که چرا پایان این لیست را باز گذاشتیم؟ دنیای آیتی و فناوری به قدری بزرگ است که این لیست هرگز به پایان نخواهد رسید! اگر یک نگاه گذرا به مقالات و آموزشهای سایت داشته باشید با محتوای بسیار زیاد و متنوعی آشنا خواهید شد، اینها تنها بخش کوچکی از مباحث مرتبط با آیتی و فناوری هستند.
موفقیت در آیتی، چند کلمه از جنس تجربه…
شاید در اطرافیان خود افراد زیادی را دیدهاید که در حرفهی آیتی مشغول بهکارند و به موفقیتهایی نیز در این زمینه رسیدهاند، در ادامه قصد داریم نکات مهمی را با هم مرور کنیم که اکثر متخصصین حرفهای و شناختهشده در این رشته انجام داده و موفقیتهای چشمگیری را کسب کردهاند، موفقیتهای مالی، رشد کسبوکار، زندگی و… این تجربیات ارزشمند را از زبان خود این افراد با هم میخوانیم.
میدانستید امروزه اکثر مدیران و کارفرمایان در شرکتهای مختلف به دنبال افرادی با رزومههای قوی میگردند؟ جالب است بدانید داشتن معدل عالی در این رشته، موفقیت شما را در یافتن شغل ایدهآلتان تضمین نمیکند، بلکه مهمترین عامل در استخدام شما داشتن رزومهی قوی و آشنایی با ابزارهای موجود در این زمینه است.