پرسشنامه بررسی تاثیر تحقیق و توسعه و ارزش ویژه برند بر سهم بازار و عملکرد شرکت

این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.

هدف: بررسی تاثیر تحقیق و توسعه و ارزش ویژه برند بر سهم بازار و عملکرد شرکت های تولید کننده محصولات ارگانیک (تحقیق و توسعه، ارزش ویژه برند، سهم بازار، عملکرد شرکت ارگانیک)

تعداد سوال: 20

تعداد بعد: 4

شیوه نمره گذاری: دارد

تفسیر: دارد

منبع: محقق ساخته (سفارش)

نوع فایل: word 2007

همین الان دانلود کنید

قیمت: فقط 18000 تومان

خرید فایل

پرسشنامه بررسی تاثیر تحقیق و توسعه و ارزش ویژه برند بر سهم بازار و عملکرد شرکت

در عصر گسترش و تسریع روند جهانی شدن، رقابت‌پذیری یک موضوع بسیار مهم در بین سیاستگذاران سطوح مختلف (کشور، صنعت و شرکت) در بخش‌های مختلف دنیاست، در همین راستا بسیاری از سازمان‌ها، استراتژی‌های بازاریابی خود را توسعه می‌دهند تا فروششان بهبود یافته و همچنین سازمان‌ها تلاش می‌کنند تا برندهایی بسازند که در میان برندهای رقیب دوام آورند، از این روی برند دارای چنان اهمیتی شده است که شاید امروزه یافتن محصولی بدون برند تقریباً غیر ممکن باشد و محصولاتی که بدون برند باشند مورد پذیرش و توجه مصرف‌کنندگان قرار نمی‌گیرند.
ارزش ویژه برند عبارت است از: مجموعه‌ای از قابلیت‌ها و دارایی‌های ضمیمه‌ی یک برند، نام و نشانه‌ای است که به ارزش ارائه شده توسط یک محصول برای شرکت و مشتریانش افزوده و یا از آن ارزش کسر می‌کند. ارزش ویژه برند با موفقیت سازمان مربوط است، زیرا هنگامی که ایجاد شود، سود بیشتر و هزینه‌ی کمتر برای سازمان به همراه دارد. ارزش ویژه برند به عنوان سرمایه اولیه برای بسیاری از صنایع شناخته شده است و آن را به عنوان بخش مهمی از برندسازی در نظر گرفته‌اند و ابزاری است که بر ارزش محصولات از طریق برند می‌افزاید. این مفهوم به عنوان ارزش افزوده‌ای در نظر گرفته شده است که به محصولات و خدمات متصل می‌شود و ممکن است در شیوه‌ای که مصرف‌کنندگان نسبت به برند می‌اندیشند، احساس می‌کنند و یا با توجه به آن عمل می‌کنند و همچنین در قیمت‌ها، سهم بازار و سودآوری برند منعکس شود. از هیمن روی در چند دهه‌ی گذشته، مفهوم ارزش ویژه برند به سرعت رشد داشته است.
رویکرد ارزش ویژه برند مبتنی بر مشتری به این مفهوم از دیدگاه مصرف‌کننده (فرد یا یک سازمان) نگاه می‌کند و تشخیص می‌دهد که قدرت یک برند در آنچه مشتریان در مورد برند در طول زمان دیده‌اند، خوانده‌اند، شنیده‌اند، آموخته‌اند، اندیشیده‌اند و یا احساس کرده‌اند نهفته است. یک مدل رایج که به منظور مفهوم‌سازی ارزش ویژه برند مبتنی بر مصرف‌کننده شکل گرفته است، مدل ارائه شده توسط آکر (۱۹۹۱) است که بر اساس دو بعد رفتاری و ادراکی بیان شده است، آکر (۱۹۹۱) برای ارزیابی ارزش ویژه برند از دیدگاه مصرف‌کننده پنج جزء را مطرح کرد که عبارتند از: آگاهی از برند، وفاداری به برند، کیفیت ادراک شده، تداعی برند و سایر دارایی‌ها (نظیر حق امتیاز و حق اختراع). چهار بعد از ابعاد شناسایی شده نشان‌دهنده‌ی ادراک‌ها و واکنش‌های مصرف‌کننده نسبت به برند است، در حالی که دارایی‌های اختصاصی برند مربوط به ارزش ویژه برند مبتنی بر مصرف‌کننده نیست.

be

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.