این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.
هدف: بررسی عوامل موثر بر اخلاق اجتماعی دانشجویان (سن، جنسیت، وضعیت تاهل، وضعیت شغلی، دینداری، پایگاه اجتماعی)
تعداد سوال: 24
تعداد خرده مقیاس: 6
شیوه نمره گذاری و تفسیر: دارد
منبع: محقق ساخته
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 34000 تومان
اخلاق یکی از دغدغههای همیشگی جوامع بوده است. نگرانی از افت و خیز اخلاق و میزان پایبندی به اصول اخلاقی و نتایج ناگوار آن، سبب شده است حجم عظیمی از گفتارها و مکتوبات متفاوت، درباره این مؤلفه بنیادین انسانی شکل بگیرد. عالمان اخلاق، فلاسفه، روانشناسان، جامعهشناسان و سایر اندیشمندان حوزههای دیگر، فراخور رویکرد مورد نظرشان، اخلاق را از رویکرد خاصی مطرح کردهاند. مطالعه مقایسهای میان این رویکردها و تفاوت در نگاهها، نشان میدهد موضوع اخلاق، واجد جنبههای کثیری است که هر یک از آنان در جای خود مهم و اساسی است. برخی از آنان به مبادی اخلاق و بنیانهای نظری و مفاهیم اخلاق پرداختهاند. برخی دیگر به پیامدها و آثار فردی و اجتماعی عدم رعایت موازین اخلاقی توجه کردهاند. هم چنین گروهی اخلاق را در سطح فردی آن و گروه دیگر، اخلاق را در سطح جمع و اجتماع مد نظر قرار دادهاند. در این نشست نیز قصد داریم اخلاق اجتماعی را مورد بررسی قرار دهیم.برای این منظور شاید لازم باشد مفهوم اخلاق اجتماعی را از دید سنتی که بیشتر به دستورات اخلاقی به فرد میپردازد خارج سازیم و به بررسی وضعیت اخلاق در جامعه بپردازیم.
بخش اخلاق اجتماعی از مهمترین بخشهای اخلاق اسلامی است. انسان چون ضرورتا نیازمند زندگی در اجتماع میباشد و به یاری دیگر انسانها و یاری رساندن به دیگران وابسته است. آشنایی و رعایت مسائل این قسم از زندگی بسیار لازم به نظر میرسد. با توجه به آیات و روایات و تاملی کوتاه در زندگی اطراف خود به خوبی ملاحظه میکنیم که بسیاری از صفات ناپسند و گناهان از همین اجتماع و ارتباط برمیخیزد و بسیاری از صفات نیکو و ثوابها و فضیلتها از همین بخش است.