پرسشنامه آگاهی از یائسگی

این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.

هدف: ارزیابی میزان آگاهی زنان از یائسگی

تعداد سوال: 26

تعداد بعد: 1

شیوه نمره گذاری: دارد

تفسیر: دارد

روایی و پایایی: دارد

منبع: دارد

نوع فایل: word 2007

همین الان دانلود کنید

قیمت: فقط 4500 تومان

خرید فایل

پرسشنامه آگاهی از یائسگی

يائسگي چيست؟
زماني که چرخه قاعدگي ماهيانه و عملکرد تخمدان‌ها در يک زن پايان مي‌پذيرد يائسگي اتفاق مي‌افتد؛ بدين معني که زن ديگر قادر به بارداري نيست…

يائسگي چه زماني اتفاق مي‌افتد؟

متوسط سني يائسگي 52 سال است اما ممکن است در هر زماني از سن 40 تا 58 سالگي اتفاق بيفتد. يائسگي در طي چند سال ايجاد مي‌شود. در صورتي که خانمي به مدت يک سال پريود نشود يائسه شده است.

نشانه‌هاي يائسگي

علايم و نشانه‌هاي يائسگي در هر خانمي با خانم ديگر متفاوت است. بعضي از زنان علايم کمي دارند يا هيچ علامتي ندارند. عده‌اي ديگر دچار خونريزي‌هاي نامنظم مي‌شوند. گرگرفتگي و خشکي واژن از نشانه‌هاي ديگر يائسگي است.

درمان علايم يائسگي

پزشک ممکن است در ابتدا براي شما هورمون تجويز کند. اين هورمون‌ها شامل استروژن يا ترکيبي از استروژن با ساير هورمون‌ها از جمله پروژسترون است. هورمون درماني به کاهش علايم يائسگي کمک مي‌کند. لازم به ذکر است که اين هورمون درماني براي همه استفاده نمي‌شود.

مصرف استروژن به مدت طولاني مي‌تواند سبب بروز مشکلاتي مانند بيماري‌هاي قلبي و سرطان شود. در مورد خطرات و مزاياي دريافت هورمون حتما از پزشک خود سوال کنيد. در صورتي که نمي‌توانيد استروژن مصرف نماييد، داروهاي ديگري هست که به کاهش علايم يائسگي کمک مي‌کند. پزشک حتما داروي مناسبي براي درمان علايم يائسگي به شما معرفي مي‌نمايد.

آيا درمان‌هاي جايگزين بي خطر هستند؟

بعضي از افراد تصور مي‌کنند از آن جا که استروژن‌هاي گياهي و مکمل‌هاي گياهي «طبيعي» هستند براي آنها نسبت به هورمون درماني ايمن تر خواهند بود؛ اما مطالعات اندکي در اين مورد انجام شده است. در اين مورد قبل از مصرف اين دسته داروها حتما با پزشک خود مشورت کنيد زيرا اين داروها ممکن است با ساير داروهايي که مصرف مي‌کنيد تداخل داشته باشد.

چه زمان به پزشک مراجعه کنم؟

شما بايد با شروع و بعد از يائسگي به پزشک مراجعه کنيد. انجام آزمايش‌هاي منظم براي بررسي علايم سرطان دهانه رحم، روده بزرگ و پستان بسيار ضروري است

چه کارهاي ديگري بايد بعد از يائسگي انجام داد؟

شما با رسيدن به سن يائسگي بايد سيگار را ترک کنيد. مراقب فشارخون خود بوده، به ورزش بپردازيد و سعي کنيد رژيم غذايي سالم داشته باشيد. رعايت اين موارد از ابتلا به بيماري‌هاي قلبي که سبب مرگ در زنان مي‌شود مي‌کاهد.
دريافت کلسيم کافي و ويتامين D هر روز به پيشگيري از پوکي استخوان که يکي از دلايل عمده شکستگي استخوان است کمک مي‌کند. پزشک براي بررسي استخوان‌هاي مهره و ران ممکن است آزمايش‌هايي را درخواست کند. ورزش منظم به افزايش قدرت و کنترل وزن کمک مي‌کند. ورزش‌هايي مانند پياده‌روي و در جا زدن براي زنان در سنين يائسگي بسيار مفيد است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.