دانلود رایگان پرسشنامه اهمال کاری تاکمن

این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است.  می توانید رایگان و به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.

هدف: ارزیابی میزان اهمال کاری در افراد
تعداد سوال:16
شیوه نمره گذاری: دارد
تفسیر: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: word 2007

همین الان دانلود کنید

قیمت: رایگان

دانلود رایگان

پرسشنامه اهمال کاری تاکمن

برای آزمون و سنجش تعلل یا اهمال کاری ، پرسشنامه استاندارد تاکمن (Tukman,1991) مورد استفاده قرار می گیرد.

این پرسشنامه یک مقیاس خودگزارشی 16 ماده ای است که بر مبنای طیف لیکرت طراحی شده است . گرفتن نمره بالا در این مقیاس نشانه تعلل بالا در آن است.

تعریف مفهومی:

از نظر روانشناسي اهمال كاري يعني به آينده محول كردن كاري كه تصميم به اجراي آن گرفته ايم، رفتار نامطلوب و نكوهيده اي است كه به تدريج در وجود انسان به صورت عادت در می­آید. در واقع اهمال كاري راه فرار از زيستن تا سرحد امكان در لحظات حال است.

اهمال كاري هنر ادامه دادن ديروز و اجتناب از امروز است. تصميم به تعويق انداختن كاري كه مي توان در زمان حال انجام داد ظاهراً جانشين قابل قبولي است براي عملي ساختن آن و اين امكان را فراهم مي آورد كه خود را فريب دهيم و فكر كنيم كه با انجام ندادن كاري كه قصد انجام آن را داشتيم به خودمان دروغ نگفته ايم. اهمال كاري كار بشر است، اما منظور از اهمال كاري مورد بحث تأخيري طبيعي و معمولي نيست كه گاهي اوقات پيش مي آيد . بلكه منظور نوعي ويژگي شخصيتي است كه در رضايت فردي اختلال ايجاد مي كند و به كيفيت روابط انساني آسيب مي رساند، اين نوع از اهمال كاري را مي توان اهمال كاري مزمن يا سندرم فردا ناميد.

جوهرة اين آسيب رواني، تعويق انداختن، تعلل ورزيدن، سبك گرفتن و سهل انگاري در كار است؛ بنابراين اهمال هم در امور فردي و هم در امور جمعي معنا پيدا مي كند. پس در همة معاني نوعي اين دست و آن دست كردن نهفته است. اهمال كاري به گونه هاي متفاوتي تجلي مي يابد كه از جمله آن مي توان به موارد: رويا ديدن، نگراني، بحران سازي، پرخاشگري، پر كاري، حواس پرتي، بيزاري از تكليف، ابهام و سردرگمي در انجام امور، اشاره كرد.

امکانات فایل پرسشنامه  اهمال کاری تاکمن

۱- روایی و پایایی

۲- روش نمره گذاری و تفسیر

۳- منابع استفاده شده

۴- مولفه­ های پرسشنامه (خرده مقیاس­ها)

5- منابع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.