این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.
هدف: ارزیابی نقش هوشمندی هیجانی در توسعه نواوری و بهبود عملکرد صنایع تولیدی (هوشمندی هیجانی، توسعه نوآوری، بهبود عملکرد صنایع)
تعداد سوال: 36
تعداد بعد: 3
شیوه نمره گذاری: دارد
تفسیر: دارد
منبع: محقق ساخته (سفارش)
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 23000 تومان
یکی از کلماتی که این روزها نقل مجالس سازمانی زیادی شده است، هوش هیجانی است. هوش هیجانی در سازمان، هوش هیجانی در مدیریت، مدیران با هوش هیجانی بالا و….مطالعات زیادی به این موضوع اشاره کرده اند که هوش هیجانی و توسعه این مهارت رفتاری میتواند در موفقیت افراد شود اما واقعا این هوش چیست؟
بیایید مسئله را باهم دوباره چک کنیم. هوش به معنای هوشمندی فرد در یک حوزه مشخص است، برای مثال گاردنر ۹ مدل هوش را مشخص کرد. برای مثال هوش بین فردی از هوش هایی است که گاردنر به آن اشاره کرده است.
هوش هیجانی به معنای این است که ما از هیجاناتمان می توانیم هوشمندانه استفاده کنیم؟ خب حالا مسئله این است که هیجان چیست که بشود هوشمندانه از آن استفاده کرد. هیجان از یک کلمه لاتین گرفته شده است و معنی آن یعنی آنچه فرد را به حرکت وادار می کند. برای مثال هیجان خشم باعث حرکت فیزیکی میشود و هیجان غم باعث گریه کردن افراد میشود که خود نوعی حرکت است.
هیجانات در دو دسته متفاوت قرار میگیرند. هیجانات اولیه و ثانویه. هیجان اولیه آن چیزی است که در اولین برخورد با رویداد محیطی در فرد ایجاد میشود. هیجان ثانویه حسی است که در ادامه برای فرد ایجاد میشود و شاید تا چند روز ادامه داشته باشد. الزاما این دو هیجان باهم یکسان نیستند. بگذارید با یک مثال بیشتر توضیح دهیم.
هیجان خشم را در نظر بگیرید، هیجان اولیه هیجانی ات که قبل از خشم بروز می کند، این هیجان میتواند، ترس، احساس از دست دادن کنترل شرایط، نگرانی و حتی غم باشد اما آنچه در مورد هیجانات باید مورد توجه قرار داد این است که هیجانات می توانند مانند موج دریا حرکت کند و بعد از چند ثانیه تبدیل به هیجان دیگری شود. برای مثال ممکن است ماشینی جلوی شما بپیچد و شما در اولین لحظه احساس ترس خواهید داشت که مبادا تصادف کنید و در ادامه این هیجان ترس تبدیل به خشم و پرخاشگری خواهد شد.