این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.
هدف: بررسی شاخصهای اجتماعی – فرهنگی ارزیابی پایداری گردشگری روستایی (احساس رضايت جامعه محلي، حمايت و حراست از الگوهاي اجتماعي و ميراث فرهنگي، مشاركت اجتماعي، توسعة زيرساخت هاي محلي خدمات اجتماعي و كيفيت دستاوردها)
تعداد سوال: 14
تعداد بعد: 4
شیوه نمره گذاری: دارد
تفسیر نتایج: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: Word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 2900 تومان
توسعه پايدار گردشگري به دنبال گسترش اين صنعت و جذب گردشگران با استفاده از منابع موجود مي باشد به نحوي كه بتواند ضمن پاسخگويي به نيازهاي اقتصادي و فرهنگي، ضوابط قانوني جامعه، انتظارات گردشگران، وحدت و هويت فرهنگي، سلامت محيط زيست و تعادل اقتصادي مقصد را به طور متوازن و پيوسته در حد بهينه تأمين نمايد. توسعه گردشگري در روستاهايي که داراي بافت باارزش تاريخي و معماري بوم گرا هستند، به معني بالفعل نمودن ارزشها و جاذبه هاي معماري روستا و معرفي آن به عنوان مقصد گردشگري است. در اين صورت تأمين خدمات و امکانات و ايجاد و توسعه زيرساختهاي لازم براي حضور، بازديد و اقامت گردشگران امري ضروري است. هدف از اين تحقيق بررسي نحوه گسترش گردشگري پايدار روستايي از طريق حفاظت از بافتهاي روستايي در روستاي سيمين شهر همدان مي باشد. نتايج نشان داد که احياء و نوسازي روستايي سبب تقويت نقش گردشگري روستايي مي گردد و در صورتي که گردشگري روستايي به نحوي مناسب برنامه ريزي و مديريت شود، مي تواند خالق يا محرك يك فرآيند توسعه يافته براي حصول به پايداري توسعه در نواحي روستايي و صنعت گردشگري باشد.
دو دهه اخير با ظهور پارادايم توسعه پايدار در صنعت گردشگري، در سپهر علمي و اجرايي و در سطح ملي و بين المللي نگراني هاي فزاينده اي در خصوص تاثيرات نامطلوب و مخرب گردشگري انبوه مطرح شد. لذا مطالعات و اقدامات تجربي زيادي براي عملياتي کردن مفهوم توسعه پايدار و مدل هاي ارزيابي آن صورت پذيرفته است. اما، علي رغم تمام اين اقدامات، نتايج حاصل از پيشرفت به سوي پايداري مطلوب نبوده است. از طرف ديگر مطالعات نخستين در کشور نيز حاكي از وجود چالش هاي عمده در جهت دستيابي به پايداري توسعه گردشگري به ويژه در نواحي روستايي مي باشد.