این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری و روایی و پایایی و منابع و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است.
هدف: ارزیابی هوش هیجانی از ابعاد مختلف (خود انگیزی، خودآگاهی، خودکنترلی، هوشیاری اجتماعی ، مهارت های اجتماعی)
تعداد سوال: 33
تعداد بعد: 5
شیوه نمره گذاری و تفسیر: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 1400 تومان
هوش هیجانی یا به اختصار (EI) در اصطلاح عمومی عبارت است از سطح توانایی های ما برای موارد مختلفی که به شرح زیر است:
نخست درک و شناخت عواطف احساسات و در نهایت کنش و گاکنشهای فردی و سازمانی و رسیدن به خودآگاهی.
رهبری و مدیریت و تطابق کنش ها و واکنشهای فردی و سازمانی و در نهایت چگونگی کنترل و خود مدیریتی
احساسات یکی از مهمترین بحران های انسان امروز است.
ایرانیان بیشتر در صدر انسانهای احساساتی دسته بندی شده اند و کنترل و بهبود و توسعه رویه های احساسات انسانی از واجب ترین تکنیکهای است که انسان قرن بیست و یکم باید به ان مجهز شود.
مثلا مهار کردن احساسات منفی و ایجاد و یا افزودن به احساسات مثبت و موثر و مفید به منظور انگیزه دادن به خود و اطرافیان و یا مجموعه و یا سازمان برای اقدامات سریعتر بهتر و بیشتر و مخصوصا متعهد شدن به فتارهای حرفه ای.
ایجاد سلسله مفاهیم و رفتار ها ودر نهایت تلاش برای رسیدن به اهداف
یکی دیگر مهمترین فرایندهای انسانی تشخیص به موقع و درک صحیح احساسات و درک عواطف شخصی و دیگران و تعامل و تعارض های فی مابین برای برقراری ارتباط بهتر و هدفمند تر د در نهایت مؤثر
برقراری ارتباط پویا و هدفمند با دیگران در موقعیتهای گوناگون اجتماعی، مدیریت و رهبری ، هنر چانه زنی و یا مذاکره و گفتگو بر سر درگیریها و کار تیمی و مشترک بهعنوان بخشی از کل
بعنوان یک مدرس و مشاور حرفه ای به شدت معتقدم که هوش هیجانی برای داشتن یک زندگی متعادل و برای انسانهای قرن 21 واجب و کاملا ضروری است و عدم تجهیز به هوش هیجانی می تواند یک تهدید بسیار جدی برای انسانها امروزی باشد خطای غیر قابل بخشودنی
لطفا و حتما متوجه این مسئله باشید که هوش هیجانی متعلق به مویران و رهبران و یا خلبانان و سیاست مداران نبوده و نیست برلستی اگر فکر میکنید هوش هیجانی فقط برای این افراد لازم است باید بگویم شما سخت در اشتباه هستید.
اتفاقا باید خدمت همه عزیران عرض کنم هوش هیجانی روزنه ای از چشم انداز برای انسانها است تا از یک فرد سطحی و نا پخته به سمت انسان قرن 21حرکت نماید.
باید بدانید برای داشتن یک زندگی متعادل است و اساسا برای هر جنبهای از زندگی هوش هیجانی به شدت ضرورت روز داشته و دارد
سلامت جسمانی رابطه عمیقی دارد با هوش هیجانی
توانایی مراقبت از روح و روان و جسم و مخصوصا مدیریت تغییر و مدیریت تعارض و کنترل خشم و استرس که ارتباط نزدیک و معنی داری با هوش هیجانی دارد.
دقیقا و هماهنگ با آگاهی از وضعیت عاطفی ما و تیپ واکنشی ما داردباید بدانید که طول زندگی و کیفیت زندگی ما و در نهايت سلامت روح و جسم ما و حتی شادی نسل بشر با هوش هیجانی رابطه عمیق و معنی داری دارد.
روابط
با درک و مدیریت هیجانات خود بهتر میتوانیم احساساتمان را با دیگران در میان بگذاریم و متقابلا آنها را نیز درک کنیم. درک نیازها، احساسات و واکنشهای افرادی که برایمان اهمیت دارند، به ایجاد روابط محکمتر با آنها منجر میشود.
حل منازعات
وقتی بتوانیم احساسات دیگران را تشخیص بدهیم و با دیدگاههای آنها همراه باشیم، حل کشمکشها یا پیشگیری از بروز آنها بسیار سادهتر خواهد شد. همچنین با درک نیازها و خواستههای دیگران بهتر میتوانیم مذاکره کنیم. اگر متوجه شویم دیگران چه میخواهند، راحتتر میتوانیم نیازشان را برطرف کنیم.
موفقیت
هوش هیجانی بالا به ما کمک میکند تا در انگیزه ایجاد کردن برای خود قویتر عمل کنیم. این امر موجب جلوگیری از به تعویق انداختن کارها، افزایش اعتماد به نفس و بهبود تواناییتمرکز روی اهدافمان میشود. همچنین به ما امکان میدهد شبکههای حمایتی بهتری ایجاد و بر ناکامیها غلبه کنیم. داشتن یک چشمانداز طولانیمدت، مستقیما بر میزان موفقیت ما تأثیر میگذارد.
راهبری
توانایی تشخیص مواردی که به دیگران انگیزه میدهد، ارتباط برقرار کردن به شیوەی مثبت و ساختن پیوندهای محکم با دیگران در محل کار، همگی از ویژگیهای راهبرانی است که هوش هیجانی بالایی دارند. یک راهبر مؤثر، نیازهای افراد خود را تشخیص میدهد و آنها را به شیوهای برآورده میکند که عملکرد و رضایت افراد از کار بیشتر شود.