این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.
هدف: ارزیابی نگرش دانشجویان از بهداشت و ایمنی مواد غذایی
تعداد سوال: 10
شیوه نمره گذاری: دارد
تفسیر نتایج: دارد
روایی و پایایی: دارد
منبع: دارد
نوع فایل: Word 2007
همین الان دانلود کنید
قیمت: فقط 2800 تومان
در دنیای كنونی تهدیدهای جدید ایمنی مواد غذایی بطور مداوم در حال ظهور و افزایش هستند و تغییرات در تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی، تغییرات در محیط زیست و عوامل بیماری زای جدید و در حال ظهور، مقاومت ضد میكروبی مواد غذایی را به چالش كشیده اند.
همچنین افزایش سفر و تجارت، احتمال آلودگی در سطح بین المللی را گسترش داده است.
ایمنی مواد غذایی بطور فزاینده ای در حال جهانی شدن است و نیاز به تقویت سامانه های ایمنی مواد غذایی در كشورها بیش از پیش احساس می شود.
مواد غذایی ایمن هنگام حمل و آماده سازی و نگهداری، آلودگیهای میكروبی، شیمیایی و فیزیكی پیدا نمی كنند و سبب بیماری مصرف كنندگان نمیشوند.
اطمینان از اینكه غذایی كه می خوریم، كاملا سالم است و به دور از آلودگی میكروبی، انگلی و شیمیایی است، ایمنی مواد غذایی محسوب می شود.
اهمیت ایمنی مواد غذایی تا بدانجا مورد توجه قرار گرفته است كه سازمان جهانی بهداشت شعار خود را در سال 2015 ترویج بهبود ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا بشقاب قرار داد.
با گسترش فناوری ها، مصرف افزودنی ها، آفت كش ها، آنتی بیوتیك ها و هورمون ها نیز در تولید مواد غذایی در كشورهای در حال توسعه رشد چشمگیر داشته است كه منجر به اثرات سوء انكار ناپذیر بر سلامت انسان و بروز انواع بیماری ها شده است.