منظور از مبانی نظری پایان نامه و پروپوزال، تئوریها، نظریه ها و مدلهای علمی است که پژوهشگر به عنوان سنگ بنای پژوهش خود انتخاب می نماید تا بدین طریق بتواند نتایج پژوهش خود را در راستای آزمون نظریه یا مدل مورد نظر تبیین نماید.
نوشتن فصل دوم پایان نامه (مبانی نظری و پیشینه پژوهش) کاری بسیار طاقت فرسا و زمان بر است. اما می توان با استفاده از مطالعات انجام شده قبلی و گزینش مباحث از میان آنها، به صورت قانونی در زمان و هزینه صرفه جویی نمود.
پس از پرداخت موفق می توانید فایل ورد مبانی نظری موردنظر خود را سریعا دانلود نموده و اقدام به نگارش فصل دوم پایان نامه خود فرمایید.
دانلود مبانی نظری و پیشینه عوامل تاثیرگذار بر ظرفیت مالیاتی و پیش بینی درآمدهای مالیاتی با استفاده از مدل ARMA
تعداد صفحه: 45
نوع فایل: ورد (قابل ویرایش)
منابع: دارد
تعداد منابع: 42
همین الان دانلود فرمایید
قیمت: فقط 8500 تومان

گزیده ای از متن:
تاريخچه ماليات و تحولات آن
نخستين قانون مالياتهاي مستقيم كه تاحدي جامع بود در اسفند ماه 1345 تصويب شد. به موجباين قانون تمام مقررات مربوط به ماليات بر درآمد و دارايي كه تا آن موقع به صورت پراكنده وضع شده بود،تجميع و نظام نوين مالياتيايران با تصويب اين قانون ايجاد شد. قانون مصوب اسفند ماه 1345 تا پيروزي انقلاب اسلاميايران سه بار مورد اصلاح و تجديدنظر جامع قرار گرفت و پس از پيروزي انقلاب اسلامي نيز اصلاحات متعددي در قانون مزبور به وجود آمد. همچنين قوانين متعددي در زمينه مالياتهاي غيرمستقيم تصويب و اجرا شده است. علاوه بر اصلاح مقررات مالياتي مندرج در قوانين بودجه ساليانه و برنامه هاي اول، دوم و سوم توسعه اقتصادي، لوايح متعددي در مورد اصلاح، حذف و ايجاد قانون جديد مالياتهاي مستقيم از سال 1357 تا 1380 به تصويب شوراي انقلاب اسلامي و همچنين مجلس شوراي اسلامي رسيد.(گزارش معاونت برنامه ريزي و راهبردي رياست جمهوري)
نحوه تأسيس وساختار كلي سازمان امور مالياتي كشور:
به منظور فراهم كردن موجبات اجراي مطلوب تمام برنامهها و تكاليف مربوط به وصول ماليات و نظارت بر حسن اجراي قوانين و مقررات مالياتي،ايجاد بستر مناسب براي تحقق اهداف مالياتي كشور، افزايش كارآيي نظام مالياتي و تمركز تمام امور مربوط به اخذ ماليات در سازماني واحد، سازمان امور مالياتي كشور در مرداد ماه سال 1381 فعاليتهاي خود را در چارچوب وظايف قانوني و با تفكيك از معاونت درآمدهاي مالياتي وزارت امور اقتصادي و دارايي آغاز كرد. سازمان امور مالياتي كشور يكي از سازمانهاي زيرمجموعه وزارت امور اقتصادي و دارايي است كه وظيفه شناسايي، تشخيص و مطالبه و وصول مالياتها اعم از مستقيم و غيرمستقيم را برعهده دارد. وصول ماليات براساس شيوههاي زير انجام ميشود: (گزارش معاونت برنامه ريزي و راهبردي رياست جمهوري)
- شناسايي مؤديان و فعاليتهاي اقتصادي آنان.
- رسيدگي و تشخيص.
- مطالبه و وصول.
وظايف نظام مالياتي كشور
به موجب ماده 9 آييننامه اجرايي بند «الف» ماده 59 قانون برنامه سوم توسعه برخي از وظايف سازمان امور مالياتي كشور عبارت است از:
(1 تصدي تمام امور مربوط به اجراي مقررات انواع مالياتهاي مستقيم و غيرمستقيم و ساير مالياتها و تمام مراحل مربوط اعم از شناسايي مؤديان، تشكيل پرونده و تنظيم شناسنامههاي مالياتي، تشخيص و مطالبه ماليات و حل اختلاف مالياتي و وصول ماليات به طرق معمول يا از طريق عمليات اجرايي و ساير موارد مربوط به مالياتها در چارچوب قوانين مالياتي و ساير قوانين جاري كشور.
(2 مطالعه ، بررسي و شناخت موانع موجود نظام مالياتي و برنامهريزي براي رفع آنها.
(3اظهارنظر و ارايه پيشنهادهاي لازم در زمينه تدوين سياستها و خطمشيهاي مالياتي در اجراي وظايف قانوني مربوط.
(4تنظيم سياستهاي اجرايي براي اخذ ماليات در كشور و تلاش مستمر به منظور حسن اجراي برنامههاي مصوب.
5) تخاذ تدابير لازم درخصوص چگونگي اجراي قوانين و مقررات مالياتي از طريق تهيه و تنظيم آييننامهها و دستورالعملهاي لازم و طراحي نظامها و روشهاي اجرايي براي تشخيص و وصول ماليات.
(6اجراي دقيق و كامل و ارايه پيشنهادهاي اصلاحي موردنياز در خصوص قوانين و مقررات مالياتي كشور و نظارت برحسن اجراي آنها.
( 7طراحي، تدوين و اجراي پروژههاي پژوهشي و اجرايي براي بهبود وضع نظام مالياتي كشور در زمينههايي از قبيل اصلاح ساختار نظام مالياتي، ثبتنام و راهنمايي مؤديان، گسترش خوداظهاري، انجام مميزيهاي مؤثر، حسابداري مالياتي، وصول و اجرا براي تسريع و تدقيق عملياتي.