منظور از مبانی نظری پایان نامه و پروپوزال، تئوریها، نظریه ها و مدلهای علمی است که پژوهشگر به عنوان سنگ بنای پژوهش خود انتخاب می نماید تا بدین طریق بتواند نتایج پژوهش خود را در راستای آزمون نظریه یا مدل مورد نظر تبیین نماید.
نوشتن فصل دوم پایان نامه (مبانی نظری و پیشینه پژوهش) کاری بسیار طاقت فرسا و زمان بر است. اما می توان با استفاده از مطالعات انجام شده قبلی و گزینش مباحث از میان آنها، به صورت قانونی در زمان و هزینه صرفه جویی نمود.
پس از پرداخت موفق می توانید فایل ورد مبانی نظری موردنظر خود را سریعا دانلود نموده و اقدام به نگارش فصل دوم پایان نامه خود فرمایید.
دانلود مبانی نظری و پیشینه بررسی تاثیرات نوع سیستم کاری بر استرس شغلی، تعهد سازمانی و رضایت شغلی کارکنان
تعداد صفحه: 60
نوع فایل: ورد (قابل ویرایش)
منابع: ندارد
همین الان دانلود فرمایید
قیمت: فقط 7500 تومان
گزیده ای از متن:
مقدمه
رضايت شغلي يک متغير نگرشي است که نشاندهندهی چگونگي احساس افراد نسبت به شغلشان و جنبههاي متفاوت آن ميباشد. به عبارت سادهتر، رضايتشغلي گسترهاي است که افراد شغلشان را دوست دارند و عدم رضايت شغلي گسترهاي است که افراد شغلشان را دوست ندارند. رضايت شغلي نوعي زمينه، گرايش، تمايل، علاقه، استعداد و آمادگي جهت جواب دادن به شیوه مطلوب يا نامطلوب؛ يا به صورت کلي گونه ای نگرش نسبت به محيط کار خود است. در کل رضايت شغلي بيان احساسات شخص نسبت به شغل خود است. بر اين مبنا، رضايت شغلي نتيجهی ادراک کارمندان از اين حقیقت است که محتوا و زمينهی شغل، آنچه را که براي شخص باارزش است، مهیا می نماید. رضايت شغلي يک احساس مثبت يا مطبوع می باشد که نتیجه ارزيابي شغلي يا تجربهی شخص از غلش می باشد. اين حالت احساسي مثبت یاری چشمگیری به سلامت بدنی و رواني اشخاص می نماید. از لحاظ سازماني هم، سطح زیاد رضايت شغلي، بازتاب کننده جو سازماني بهینه می باشد که باعث جذب و بقاء کارمندان می گردد (کرمی و همکاران، 1396).
به طور کلي دو رويکرد در بررسی رضايت شغلي موجود است. رويکرد کلي، رضايت شغلي را يک احساس کلي و يکپارچه نسبت به شغل می پندارد. ولی رويکرد ديگر يعني رويکرد وجهي به جوانب مختلف شغل مانند پاداشها (حقوق يا دیگر منافع)، دیگر اشخاص (سرپرستي يا همکاران)، وضعیت کاري و ماهيت شغل توجه دارد. رويکرد وجهي امکان ارزیابی تصوير جامع تری از رضايت شغلي را مهیا می سازد. هر شخص سطوح مختلفی از رضايت شغلي را در هر وجه دارد. يک شخص امکان دارد از حقوق و دیگر مزاياي مادي رضایت نداشته باشد ولی از سرپرستي و ماهيت کارش خرسند باشد (چن و همکاران[1]، 2017). بیشتر بخوانید