منظور از مبانی نظری پایان نامه و پروپوزال، تئوریها، نظریه ها و مدلهای علمی است که پژوهشگر به عنوان سنگ بنای پژوهش خود انتخاب می نماید تا بدین طریق بتواند نتایج پژوهش خود را در راستای آزمون نظریه یا مدل مورد نظر تبیین نماید.
نوشتن فصل دوم پایان نامه (مبانی نظری و پیشینه پژوهش) کاری بسیار طاقت فرسا و زمان بر است. اما می توان با استفاده از مطالعات انجام شده قبلی و گزینش مباحث از میان آنها، به صورت قانونی در زمان و هزینه صرفه جویی نمود.
پس از پرداخت موفق می توانید فایل ورد مبانی نظری موردنظر خود را سریعا دانلود نموده و اقدام به نگارش فصل دوم پایان نامه خود فرمایید.
دانلود مبانی نظری نقش آب در معماری سنتی ایران با تاکید بر مفاهیم فنگ شویی
تعداد صفحه: 90
نوع فایل: ورد (قابل ویرایش)
منابع: ندارد
همین الان دانلود فرمایید
قیمت: فقط 45000 تومان

گزیده ای از متن:
آب بعنوان یکی از عمده ترین جلوه های زندگی از قدیم تحت توجه تمدنهای گوناگون بوده به صورتی که در شماری از فرهنگهای کنونی می توان به اساطیری در خصوص نحوه ظهور و تکوین یا ارتباط آن با ظهور عالم هستی دست پیدا کرد. خلاصه ای از اساطیر موجود در تمدنهای گوناگون، در زیر مورد ارائه میگردد: به اعتقاد سومریان در شروع حیات جز «آب» چیز دیگری موجود نبوده و تمامی چیزهای دیگر از آب ایجاد گردیده اند، در شروع آفرینش فقط الهه (نمو)، یعنی آبهای نخستین موجود بود. الهه (نمو)، پسر و دختری را خلق کرد. نام پسر (آن) یا الهه آسمان و نام دختر (کی) یا الهه زمین بود. در اساطیر بابلی بجای الهه «نمو»، الهه «تعامه» بعنوان الهه آب معرفی گردیده است. تفکرات بابلیان در خصوص خلقت را می توان در حماسی مشهور به اسم «انيوما ایلیش» بصورت جامع ملاحظه نمود که توام با حماسه گیلگمش از کهن ترین حماسه های دنیا محسوب میگردند.( اخوان بهبهانی، ۱۳۸۲)
در اساطیر سوری، الهه «بعل» بعد از پیروز گردیدن بر «یم» الهه آبهای نخست، سامان دهی دنیای هستی را آغاز نموده است. به همین ترتیب، در اساطیر مربوط به کشور مصر هم به الهه «رع» اشاره گردیده و در خصوص او نقل گردیده که رع نخستین الهه های بوده است که از آب های نخست خروج یافت و بعد از خارج گردیدن، سایر الهه ها را خلق نمود. در اساطیر یونانی هم «اقیانوس» بعنوان الهه آبهای نخست معرفی گردیده و وی اولین الهه ای می باشد که جهان هستی را ایجاد نموده است.
منداییان پیروان يحیای تعمیدگر و یکی از اقلیون مذهبی کشورمان، کشور عراق و کشور سوریه می باشند. منداییان با اسم صابئین هم معروف می باشند، (ابوالقاسم پور، ۱۳۸۷) عمده ترین ارکان مذهبی انان غسل تعمید در ایام یکشنبه در آب جاری میباشد. والاترین مقام روحانیون در بین آنان «گنجور» و بعد از آن «ترمیده» میباشد. ( برونه – فروزنده، ۱۳۷۹).