پرسشنامه انگیزه ورزشی (SMS-II) (پلی تیر و همکاران، 2013)

این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، روایی و پایایی و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.

هدف: ارزيابي انگیزه ورزشی از ابعاد مختلف (انگیزش درونی، تنظیم آمیخته، تنظیم خودپذیر، تنظیم درون فکنی شده، تنظیم بیرونی و عدم انگیزش)

تعداد سوال: 17

تعداد بعد: 6

شیوه نمره گذاری: دارد

روایی و پایایی: دارد

منبع: دارد

نوع فایل: word 2007

همین الان دانلود کنید

قیمت: فقط 4900 تومان

خرید فایل

پرسشنامه انگیزه ورزشی (SMS-II) (پلی تیر و همکاران، 2013)

چگونه می‌توان انگیزه ورزش کردن را افزایش داد؟ آیا شما هم با مشکل کم‌انگیزگی در زمان ورزش روبرو هستید؟ با ادامه این مقاله همراه باشید.

به گزارش آلامتو به نقل از تبیان؛ شاید بارها تصمیم گرفته اید که در یک باشگاه ورزشی ثبت نام کنید، ولی انگیزه لازم برای این کار را نداشته اید. ممکن است هر بار خستگی، نداشتن وقت یا شرایط بد آب و هوایی بهانه ای می شود تا در خانه بمانید و از خیر ورزش کردن بگذرید.

اما ما می خواهیم توصیه های ساده ای ارائه دهیم که انگیزه ورزش کردن را در وجودتان بیدار کند.

  1. در انتخاب دوستان دقت کنید

عضویت در یک باشگاه ورزشی یا انجام نوعی فعالیت بدنی به همراه یک دوست، می تواند برای شما وسوسه انگیز باشد. اما این انگیزه می تواند جنبه های بدی نیز داشته باشد.

تصور کنید دوستتان وسط راه از همراهی شما دست بکشد، شک نکنید که شما هم عقب نشینی خواهید کرد و بدون او، حوصله رفتن به باشگاه را نخواهید داشت. پس بنابراین برای همراهی در این مسیر، یک دوست خوب و قابل اعتماد پیدا کنید یا اینکه روی پای خودتان بایستید و با قاطعیت انگیزهایتان را عملی کنید.

  1. برای پاداش عجله نکنید

خرید یک جفت کفش کتانی برای قدردانی از خودتان که بالاخره تصمیم به ورزش کردن گرفته اید، راهکار آسانی است. اما یک تصمیم هر قدر هم که قابل ستایش باشد، تا عملی نشود ارزشمند نخواهد بود.

وقتی از فرط رکاب زدن، کفش های ساده بندیتان مستهلک شد، آن زمان است که شما واقعاً شایسته پاداش هستید. پس عجله نکنید و اجازه دهید تا تصمیمتان عملی شود.

  1. خودتان را به شکلی که راحت هستید مجهز کنید

بالعکس، اگر کفشهایتان مناسب ورزش نباشد، ساعات ورزش به جای اینکه آسایش و راحتی شما را به همراه داشته باشد، شکنجه روحتان خواهد شد. پس خودتان را به هر شکلی که راحت هستید برای ورزش آماده کنید، چون در غیر اینصورت چیزی جز شکست در انتظار شما نخواهد بود.

  1. اهدافتان را تعیین کنید

قانون طلایی برای تعیین اهداف خوب این است که آنها دست یافتنی، مشخص و منسجم باشند. دست یافتنی بودن یعنی اینکه شما قادر باشید در یک بازه زمانی مشخص و معقول، به آن هدف دست پیدا کنید.

به عنوان مثال اگر فردی هستید که به تازگی سیگار را ترک کرده اید، و هدفتان هم این است که در تابستان امسال در دو ماراتون شرکت کنید، جزء محالات است! روی 5 کیلومتر تمرکز کنید. یادتان باشد که هدف مشخص، هدفیست که قابل اندازه گیری باشد.

اینکه سه بار در هفته به باشگاه بروید، هدفی قابل ستایش است. اینکه تصمیم بگیرید که روزی بتوانید 6 کیلومتر را طی نیم ساعت بدوید، هدفی مشخص به شمار میرود و هدف شما زمانی منسجم خواهد بود که با نوع فعالیت شما سازگار باشد. به عنوان مثال یوگا نمی تواند ورزش مناسبی برای تقویت عضلات قلب شما باشد.

  1. در سرگرمی های خود تغییراتی ایجاد کنید

اینکه هر روز به باشگاه بروید، کار یکنواخت و کسل کننده ای است. پس زمان تفریح خود را با سرگرمی های مختلف تقسیم کنید: ورزش های گروهی یا انفرادی. ورزش های سالنی یا ورزش هایی که در هوای آزاد انجام می شوند.

  1. حساب کالری ها را داشته باشید

به عنوان مثال 30دقیقه بیل یا پارو زدن، 173 کالری نیاز دارد. جارو کردن، 72 کاری. دقت کنید کالری دریافتی و مصرفی شما در حد تعادل باشد، بطوریکه اگر در طی روز فعالیت بدنی زیادی ندارید، کالری اضافه دریافت نکنید.

  1. به این فکر کنید که از دست چربی های اضافه خلاص می شوید

از بین رفت چربی هایی که بصورت سلولیت روی رانها و کپلها انباشته شده اند، می تواند انگیزه ای برای روی آوردن به ورزش باشد. پس تصور کنید بعد از ماهها تلاش بی وقفه، اندامتان از آن ف رم دوکی شکل خارج شده، سایز کم کرده اید و لباس زیبایی با سایز 38 به تن دارید!

  1. پیشرفت هایتان را جایی یادداشت کنید

وقتی ورزش می کنید، به مرور زمان متوجه می شوید که عملکردتان بهتر شده است، حس می کنید که استقامت بدنیتان بالا رفته، عضلاتتان قوی شده، بهتر نفس می کشید پس می توانید بهتر بدوید یا شنا کنید. شما می توانید پیشرفتها و مشاهداتتان را در دفترچه ای یادداشت کنید یا حتی یک وبلاگ بسازید و تجربه هایتان را با دیگران به اشتراک بگذارید.

  1. به ابعاد درمانی ورزش فکر کنید

آیا تا بحال به این اندیشیده اید که یک جلسه ورزش چه خاصیت درمانی شگفت انگیزی دارد؟! ورزش به شما این امکان را می دهد تا ذهنتان را خالی و تمرکز کنید. ورزش برای روحیه شما مفید است، ضد استرس و اضطراب است. خواب شما را تنظیم می کند. ورزش بر سلامتی و شکل زندگی شما تأثیرات چشمگیری خواهد داشت. وقتی ورزش می کنید، بیماری ها کمتر به سراغتان می آیند، در مقابل ویروس ها مقاوم می شوید و احساس بهتری از زندگی خود دارید.

  1. ورزش های داخلی را انتخاب کنید

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که ترجیح می دهید در خانه بمانید، می توانید ورزش هایی را انتخاب کنید که در فضای داخلی امکان انجامشان وجود دارد. مثلاً می توانید یک تردمیل وسط سالن قرار دهید و در حالیکه برنامه تلویزیونی مورد علاقه تان را تماشا می کنید، این ورزش را هم انجام دهید.

  1. همواره به خودتان تلقین کنید که مؤفق خواهید شد

به اطرافیان و به همسرتان که شما را باور ندارند، با اطمینان بگویید که مؤفق خواهید شد. اگر هدفتان از ورزش، پایین آوردن وزنتان است، می توانید روی یخچال منزل تصویر ایده آل خود را نصب کنید! این تصویر همواره پیش روی شماست و اجازه پرخوری را به شما نخواهد داد.

  1. در راه ایجاد انگیزه، می توانید گروهی ورزش کنید

شما می توانید دوستان، همسر و حتی مادرتان را به انجام یک فعالیت فیزیکی تشویق کنید! وقتی دو نفره یا گروهی ورزش می کنید، می توانید بهم کمک کنید، در یکدیگر انگیزه ایجاد کنید و حتی خودتان را با هم مقایسه کنید.

  1. برای خودتان یک مربی خوب انتخاب کنید

برای ایجاد انگیزه، لازم است که یک فرد متخصص شما را راهنمایی کند و بر حسب نیازهایتان، تمرینهای مناسبی را به شما تعلیم دهد. مربی همیشه در کنار شماست، بطوریکه اگر انگیزه خود را از دست بدهید، شما را تشویق خواهد کرد و مدام در گوشتان زمزمه خواهد کرد که دست از تلاش برندارید. مربی نقش مشاور را هم دارد و در این شرایط دشوار به شما کمک روحی نیز خواهد داد.

  1. به تحسین دیگران بیاندیشید

به این فکر کنید که دوستان یا همکارانتان با دیدن اندام متناسب شما چقدر شگفت زده خواهند شد و چقدر شما را تحسین خواهند کرد که توانسته اید تا این اندازه وزنتان را پایین بیاورید. تحسین آنها شما را در ادامه مسیر مصمم تر و با انگیزه تر می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.