دانلود رایگان پرسشنامه سنجش توان واکنشی تیم

این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.

هدف: سنجش توان واکنشی در تیم

تعداد سوال: 8

شیوه نمره گذاری: دارد

تفسیر نتایج: دارد

منبع: نامشخص

نوع فایل: word 2007

همین الان دانلود کنید

قیمت: رایگان

دانلود رایگان

پرسشنامه سنجش توان واکنشی تیم

کار تیمی و انواع آن:

به طور کلی تیم به دو دسته کلی تقسیم بندی می شود. خیلی از افراد هر جمعی را که، برای رسیدن به هدفی مشخص تشکیل شده اند را تیم می دانند. شاید دلیل اصلی آن عدم آگاهی در رابطه با تفاوت تیم و گروه باشد. گروه به هر جمعی که در کنار یکدیگر هستند و کاری را پیش می برند گفته می شود اما تیم افرادی هستند که در کنار یکدیگر کاری را پیش می برند، اما تفاوتش با کار گروهی این است که اولاً نظام مند هستند و دوماً سینرژی در کار تیمی وجود دارد، یعنی 2+2 می شود 5


انواع اصلی تیم به شرح زیر می باشد.

1. تیم هایی که کار تیمی خود را جهت انجام کاری مشخص تشکیل می دهند. به طور مثال تیم هایی که در آن، افراد برای تولید کالا و یا خدمات در کنار هم قرار گرفته اند.

2. در برخی پروژه های خاص تیم ها برای مدیریت و هدایت نمودن پروژه تشکیل می شوند.

کارتیمی

کار تیمی و برتری های آن:

ایده ها:

از برتری های کار تیمی، احساس آزادی بیان و راحتی اعضای تیم است. از همین رو می توانند ایده های خود را کاملا شفاف و کامل بیان نمایند. همین دلیلی برای دستیابی به نتایج بهتر می باشد.


مدیریت منابع انسانی
:

رهبر یک تیم، خود را یکی از اعضای تیم می داند. از همین رو کاملا حامی و پشتیبان اعضای تیم است. رهبر تیم مهم ترین وظیفه خود را در کار تیمی، مدیریت منابع انسانی می داند.


ارتباطات
:

ارتباط میان اعضای یک گروه بسیار قوی و دوستانه است. در کار، از پیشنهادات یکدیگر با روی باز استقبال می کنند و در صورت وجود اختلاف در کار تیمی، آن را با گفتگو و به صورت کاملا دوستانه رفع می نمایند.


رهبری مشارکتی
:

در کار تیمی رهبر تیم با توجه به مهارت های اعضای تیم، آنها را در انجام امور و بررسی آنها مشارکت می دهد. و فقط به خواسته های خود توجه نمی کند.


احساس تعهد
:

افراد در کار تیمی تمام تلاش خودشان را می کنند که به هدف و کاری که تیم برای آن انجام می دهد تعهد داشته باشند.


بازده و کارایی تیم
:

بازدهی از مهم ترین اصول در کارهای تیمی است. به طور مثال در مواردی که حجم کار بسیار بالا است، رهبر تیم فقط به دنبال انجام وظایف تیم نمی باشد. بلکه به دنبال انجام مقداری از کار با بازدهی و کارایی بالای اعضای تیم است زیرا فقط به دنبال نتیجه گیری نیستند بلکه به دنبال دستیابی به بهترین نتیجه در حوزه کاری خود می باشد.


ارتقاء توانمندی های کارکنان
:

در کار تیمی، تمامی افراد به دنبال یادگیری و ارتقاء مهارت های خود هستند. از طرفی رهبر تیم در این راه به آنها کمک می نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.