مقیاس اضطراب بیماری کرونا (CDAS)

این پرسشنامه استاندارد از نوع فایل ورد و به همراه تمامی اطلاعات مربوط به نمره گذاری، تفسیر، و … در قالب جداول زیبا و آماده تکثیر ارائه گردیده است. پس از پرداخت موفق می توانید به صورت آنلاین اقدام به دانلود فایل مربوطه بپردازید.

هدف: ارزیابی اضطراب ناشی از بیماری کرونا از ابعاد مختلف (علائم جسمانی، علائم روانی)

تعداد سوال: 18

تعداد خرده مقیاس: 2

شیوه نمره گذاری: دارد

تفسیر نتایج: دارد

روایی و پایایی: دارد

منبع: دارد

نوع فایل: word 2007

همین الان دانلود کنید

قیمت: فقط 4500 تومان

RIAL 45,000 – خرید فایل

مقیاس اضطراب بیماری کرونا (CDAS)پ

مطالب مرتبط:

1-پرسشنامه رفتارهای خود مراقبتی مرتبط با کرونا

روش نمره گذاری

این پرسشنامه دارای 18 سوال بوده و هدف آن ارزیابی اضطراب ناشی از بیماری کرونا از ابعاد مختلف (علائم جسمانی، علائم روانی) می باشد. نمره گذاری پرسشنامه بصورت طیف لیکرت 5 نقطه ای می باشد که امتیاز مربوط به هر گزینه در جدول زیر ارائه شده است:…

شیوع بیماری کرونا و ترس از مبتلا شدن به این بیماری موجب شده که افراد دچار اضطراب ها و استرس های زیادی گردند، از آنجایی که این بیماری به طور خاموش عمل کرده و فرد حداقل 14 روز پس از مبتلا شدن متوجه می شود که به این ویروس آلوده گشته است، و ممکن است هر فردی بی آنکه خود اطلاع داشته باشد ناقل این بیماری باشد وسواس و ترس بین افراد در حال تبدیل شدن به یک فوبیای جدی ابتلا به کرونا می گردد.

مقابله با اضطراب و استرس ناشی از کرونا

تبعات ویروس کرونا را جدی بگیرید!

ویروس کویید19 یا همان کرونا، این روزها در حال شیوع در بین کشورهای مختلف و مبتلا کردن افراد زیادی است، این ویروس خطرناک قبل از اینکه سلامت جسمی فرد را مورد حمله قرار دهد می تواند به راحتی موجب تخریب  سلامت روانی فرد گردد،به همین دلیل لازم است توصیه اکید گردد که علاوه بر رعایت بهداشت و قرنطینگی حتما آرامش خود را در دوران شیوع ویروس کروناحفظ نمایید تا بتوانید در سلامت کامل روحی و روانی از خود و همراهان و عزیزان خود مراقبت نمایید.

مراقب سلامتی جسمی و روانی خود باشید

مهم ترین نکته برای مراقبت و حفظ سلامتی خود وهمرانتان این است که اطلاعات لازم در رابطه با ویروس کرونا را از رسانه های معتبر کسب نمایید،چرا که در این دوران افراد سودجو و بی وجدان زیادی هستند که با دادن اطلاعات غلط قصد تخریب سلامت روحی افراد را دارند و یا افراد زیادی هستند که برای به اصطلاح بازارگرمی  و به فروش رساندن محصولات خود تبلیغات کاذب می نمایند.

نکات مهم در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا

طبق گفته سازمان بهداشت جهانی مهم ترین و بهترین راهکار برای حفظ سلامتی و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا رعایت موارد زیر می باشد:

  • قرنطینه خانگی اعضای خانواده، که بهتر است تنها برای تهیه لوازم ضروری ،همراه با ماسک و دستکش از منزل خارج گردید
  • رعایت حداقل یک متر فاصله با اطرافیانتان نیز امری الزامی است.
  • شستشوی مکرر دستها نیز جزء موارد مهم برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا می باشد.
  • از دست دادن و روبوسی خانواده، دوستان و همراهانتان اکیدا اجتناب نمایید.
  • عدم استعمال دخانیات، سیگار و مصرف الکل هم در این روزها اهمیت فراوانی دارد که لازم است مورد توجه واقع گردد.
  • با مصرف ویتامین های C و Dسیستم ایمنی خود را تقویت نمایید.

برای دریافت مشاوره  و درمان مشکلات خود توسط دکتر فرامرز ذاکری متخصص اعصاب و روان و روانپزشک   می توانید با شماره های 22260067 – 22725506 تماس بگیرید .

 و همچنین با دنبال کردن آدرس اینستاگرام دکتر فرامرز ذاکری از آخرین مقالات و مطالب سایت ایشان باخبر شوید.

خطرات ناشی از ویروس کرونا در سلامت جسمی وروحی افراد

  • تضعیف سیستم ایمنی

ترس و اضطراب ناشی از ایتلا به این ویروس یکی از عوامل مهم در تضعیف سیستم ایمنی افراد می گردد، در این مواقع سیستم دفاعی بدن قادر به مقابله با ویروس ها نیست.

  •  اختلالات روانی

یکی دیگر از تبعات اضطراب و استرس در این دوران موجب می شود حتی اگر فرد به این ویروس آلوده نشود اما در آینده  اختلالات روانی زیادی برای فرد به ارمغان می آورد.

اثرات روانی قرنطینه چیست و چگونه می توان این شرایط را مدیریت کرد؟

به طور کلی باید گفت داشتن استرس و اضطراب در این دوره امری طبیعی است، چرا که زندگی در استرس یعنی زندگی برای حفظ بقا، تمام موجودات زنده در طول دوران زندگی خود استرس های کوتاه مدت و مقطعی را تجربه می کنند، اما در صورتی که نتوان استرس فعال شده در بدن را متوقف نمود ممکن است منجر به ایجاد تبعات زیادی گردد.

هورمون های استرس واضطراب باعث برهم ریختن نظم ژن ها می گردد از این رو بیماری های زیادی را برای فرد به وجود می آورد.

با توجه به مطالعات و تحقیقات انجام شده،نتایج به دست آمده به این صورت است که علائم مربوط به اختلالات و پریشانی های روانی پس از سانحه (PTSD) اگر در دوران قرنطینگی خانگی تحت کنترل و مدیریت قرار نگیرد، تشدید می گردد چرا که طبیعی است زمانی که از زندگی عادی خود فاصله می گیرید میزان این اختلالات افزایش یابد،اگرچه برقراری ارتباط با نزدیکان و افرادی که که به ویروس کرونا مبتلا گشته اند نیز یکی از مواردی است که موجبات تجربه اختلال افسردگی پس از سانحه را برای افراد فراهم می آورد.

در این شرایط  مهم ترین راه حل برای بهبود این وضعیت “مدیریت بحران” می باشد، اینکه چه کارهایی را برای بهبود وضعیت و شرایط انجام دهیم.

راهکارهای مدیریت بحران شامل موارد زیر می باشد:

  • رعایت پیام ها وتوصیه های بهداشتی
  • رعایت اصول خود مراقبتی در برابر فشارهای روانی
  • انجام یوگا برای آرام سازی ذهنی فکر و اعصاب
  • مدیریت پیگیری اخبار
  • حمایت از افرادی در این روزها دچار نگرانی واضطراب هستند وشرایط آسیب پذیری آنها بیشتر است.

محدود کردن پیگری اخبارهای مربوط به ویروس کرونا

توصیه می گردد در این روزهای پر تنش و نگران کننده برای کاهش اضطراب و استرس ناشی از ویروس کرونا سعی کنید تا جای ممکن پیگیری اخبار مروبط به شیوع کرونا را مدیریت نمایید.زیرا دنبال کردن اخبار گسترده ای که در این زمینه این وجود دارد ممکن است موجب برهم زدن تعادل عصبی و افزایش تنش و استرس در شما گردد.پس اگر با پیگیری این اخبار شما و یا افراد خانواده تان دچار دلهره و ترس می گردید برای دور کردن این احساس ناخوشایند و حفظ آرامش سعی در محدود کردن کانال های خبری مربوط به ویروس کرونا نمایید.

1 دیدگاه در “مقیاس اضطراب بیماری کرونا (CDAS)

  • ژانویه 19, 2021 در 7:31 ب.ظ
    Permalink

    سلام .خسته نباشید.ممنون .واقعا سایتتون عالیه، دستتون درد نکنه

    پاسخ دادن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.